Ahojte, viete mi poradit, aku autosedacku kupit? Samozrejme najbezpecnejsiu 🙂 a ktora sa da dat aj proti smere jazdy? Zatial sme vo vajici, ale dlho nebudeme 🙂 Cenovo nemam ohranicene
Dakujem vopred 🙂
@lulu_lu
@havana_frost baby tato. je super. Da sa tocit a je tiez na Isofix
http://www.maxi-cosi.com/at-de/produkte/kindera...
@yanni Super, dik! Aspoň už mám šajn čo a kde mám začať hľadať 🙂
@lulu_lu
@havana_frost kocky tiez odporucam Maxi Cosi Milofix- ma isofix, je otocitelna do oboch smerov, od narodenia po cca 4 roky a podla mojho vkusu je aj pekna :D (my mame graphit crystal), je za pomerne dobru cenu, da sa zohnat za cca 200 e (to je podla mojho prieskumu najnizsia cena za isofix a za to, co zhanate vy) a vysla velmi dobre z nezavislych crash testov. vsetko toto su dovody, preco sme sa pre nu rozhodli aj my. ze som pri vybere autosedacky skoro osedivela, to snad nemusim dodavat :D vajco sme nemali vobec.
@asaela Táto zatiaľ vyhráva u mňa, aj v tej farbe 🙂 Cena som aj myslela tak okolo 200 €. Nevyužijem ju síce od 0, ale zase hádam zo 2 roky ešte vydrží.
@asaela Ešte mi povedz, kde ju kúpim za tých 200€ 😀 Najmenej 264 mi dáva všade.
@havana_frost ja ju mam z bazaru od jednej kocky nepouzivanu a s postovnym vysla presne tych 200, ale povodne som mala objednanu v jednom e-shope za 220 myslim vratane postovneho. ale pozeram, ze stranku mi nejde nacitat ( forcar.sk) a este jednu kde mali myslim za 225 tak tam tiez dvihli na 255: http://www.maxicare.sk/sk/autosedacky/36-maxi-c...
My pouzivame autosedacku od Besafe je obojsmerna a aj nadalej budeme tuto znacku pouzivat 😀 spokojnost nadovsetko a o bezpecnosti nehovorim su bez isofixu ale montuju sa tak aby to nahradilo isofix 🙂
My máme Concord Ultimax Isofix. Bezpečná,pekná. Sme spokojní,aj v testoch vyšla veľmi dobre.
aj my sme pred mesiacom riesili tuto otazku. po precitani clankov a pozreti zopar videi som bola pevne rozhodnuta kupit v prostismere jazdy. mame Besafe a som maximalne spokojna, my mame este ten problem ze pocas jazdy malu kojim.a kedze je v protismere tak sa len nahnem nad nu a uz cuca. a paci sa mi ze sme v ocnom kontakte a mozem ju viac zabavit pocas jazdy.o bezpecnosti niet pochyb kedze deti by do 2 rokoch mali byt v protismere jazdy.kedze maju hlavku vacsiu a tazsiu v pomere ku telicku tak pri naraze leti hned dopredu
@ursulienka1 Ja som sa tiež pokúšala práve včera počas jazdy kojiť (malý je ešte vo vajci) a bolo to dosť smiešne a ja som sa musela strašne vykrúcať 😀 No a hlavne vtedy nemôžem byť pripútaná ja ☹ Ale tak radšej ja nepripútaná ako on, pravda. Ja ho budem držať v protismere koľko sa mi podarí, aj 3-4 roky. Pozriem aj ďalšie typy, vďaka!
@aseala Asi ju už zdraželi, človek by povedal že s pribúdajúcim vekom modelu by mala lacnieť! Pozerám ju tu v UK a stojí najmenej 170 libier aj to preto že je v akcii. To je nejakých 213 Euro, to by som ešte prežila. Ale za tú cenu len červená 😒
@lulu_lu @havana_frost my máme Sironu, perfektná je http://cybex-online.com/en/carseats/sirona.html teraz už je aj trošku väčšia, tak do tých 4 rokov asi aj vydrží 🙂 (my sme kupovali v sept. 2012, keď len vybehla, tak ešte máme ten prvý model). tiež sa otáča do boku, parádne sa do nej ukladá, máme ju stále v protismere, vtedy sa dá fakt riadne sklopiť na spanie, spokojní sme veľmi 😉
@havana_frost keduplne povolis svoj pas a posunies sa zadkom na uplny kraj sedadla tak akurat da to da.len rebro po iste dobe ma boli kedze akurat tam je ta rucka co sa otaca.my inak ani nezaspime jedine pri kojeni pocas jazdy. takze da sa len skusaj...xixi
@lucyliu Krásna, ale začína cez 400 €! uf...Vyzerá ako retro kreslo 🙂
@havana_frost jj, tá cena je hrozná 😝 teraz je toho na výber viac, vtedy napr. tá maxi cosi nebola a čo sme pozerali - lebo chceli sme len protismerovú a s isofixom - tak lacnejšie veľmi ani neboli. a táto bola aspoň pekná 🙂 inak si myslím, že týchto protismerových sedačiek vybehne ešte veľa, od (myslím) r. 2018 budú povinné pre deti do 15 mesiacov, tak sa výrobcovia posnažia, určite toho bude na výber viac a v rôznych cenách.
my mame maxi cosi 2way pearl....ta sa da dat v smere aj protismere, v smere jazdy sa da polohovat na tri sposoby, v protismere tusim dva....
@saxxxana my sme spokojni, a mala sa nestazuje.... 😉 😉 , ale nie ona je v nej kludna ale tak ona sa rada vozi a je aj na sedacku zvyknuta....lebo mi casto chodime autom a tato sedacka bola najlepsia alternativa pre nas co sa parametrov a vsetkeho tyka, teraz ked uz ma jeden a pol roka chce len sediet ale ked ideme dlhsie a zaspi tak ju napolohujeme do tej tretej polohy takmer na lezmo a super ....a dufam ze ju este par mesiacov vyuzijeme lebo hoci ma len 17mesiacov vysku ma ako 2jrocna ak nie aj viac....
@lulu_lu Ahoj Lulu, vybrali ste niečo? Práve riešim túto otázku a neviem ani z čoho mám vyberať. Chcem prejsť z vajca do autosedačky, asi skupiny 0+ alebo 1 (0 - 18 kg, alebo 9 - 18 kg), ale mohla by byť aj 1+ (9-25kg). Musí mať ISOFIX a musí byť do protismeru. Ak by sa dala aj sklápať do ležiacich polôh - bola by to výhoda. No a aby bola aj pekná, to už ani nedúfam 🙂