Máte niektorá skúsenosti s autosedačkou Romer Versafix? Lebo zatiaľ som nenašla na nu žiadne recenzie. Ďakujem
Ja som ju sice objednavala z inej stranky, ale uz ju tam zdrazili. Ale nasla som za 188€ na tejto:
http://www.autosedacky-romer.cz/autosedacky-918...
viluska Ahojte, dnes mi doktorka predpísala duphaston a ako čítam na nete, tak som dosť zaskočená. Naozaj sa priberá po duphastone? Nakoľko mám zdravotný problém s nohami tak mám veľké starosti, že priberiem a nohy ma neudržia. Snažíme sa s manželom o dieťa. Poradte mi, je to spoľahlivý liek. Alebo ako sa mám ku tomu postaviť? Už teraz mám svoju váhu 67 kg a meriam 160 cm. Nakoľko nemám dosť pohybu tak som pribrala. Ďakujem veľmi pekne za radu.
Dnes v 15:32 • Odpověz • •
Dievcata ktore mate sedacku, mozete mi prosim dat vediet, ako ste s nou spokojne? a ake su vnutorne rozmery sedadla? dakujem.
@lullu21
Dobry vecer, chcem sa prosim opytat ci ste s Versafix spokojna a ci ste nasli nejake nedostatky....pozeram, ze ta cena kupy bola pecka, teraz su ovela drahsie. Dakujem.
Dobry den, my sme velmi spokojni so sedackou, jedine negativum je, ze v lete sa mala v nej dost poti, neviem ako je to u inych autosedaciek...
Pozeram tu autosedacku, ale nema bocne opierky na hlavu, ak viete co myslim. Co je dost velke minus
Tak už som pozistovala, ak by ste niektora hladali info o tejto autosedacke. Je to januárova novinka romeriek, je v podstate rovnaka ako Romer Duo, technický základ je rovnaký, len polstrovanie je iné a má nainštalovaný pás Top Tether. A čo je hlavne pre mna rozhodujúce, že je zo všetkých Romeriek najlacnejsia, nasla som na nete za 187€ 😀