Autosedačka Romer king plus 9-18kg. Ako ste spokojný?

jane24
16. mar 2011

Ahojte maminky, chcela by som sa poradit, zvazujeme kupit autosedačku romer king plus 9-18kg s potahom organic nature. Mate ju už niekto? ako ste spokojní? velka vdaka

lodgermaniacka
16. mar 2011

@jane24 my sme ju včera kupili do druheho auta, ja mam s isofixom tuto:
http://autosedacky.heureka.sk/romer-safefix-plu...
a tu novu mame presne tu na ktoru sa pytaš, lebo sme stale prehadzovali jednu sedačku do dvoch aut, nemame ju ešte vyskušanu, len nahodenu v aute, mne sa až tak velmi farebne nepači, ale chcela som prijemny material pre maleho aj na leto, ked bude mať hole nožičky, ta kravičkova je velmi tepla

jane24
autor
17. mar 2011

@lodgermaniacka aj ta organic nature je prijemna , lebo nikde v obchode ju nemaju skladom tu v okolí, tak nemozem si "osahat" ten materiál

lodgermaniacka
17. mar 2011

@jane24 asi som to pomotala, my mame 2 romerky, aj tuto organic nature, je prijemna na dotyk, aj pre maleho ked bude v lete polovyzlečeny, len som pisala, že sa mi až tak velmi farebne nepači, ja mam radšej živšie farby 😉 ale myslim si, že material najpríjemnejší na dotyk z kol.2011

kiwinka
11. jan 2012

ahojte, chcem sa spytat, ci sa vase deti nestazuju na bolest medzi nohami z toho zapinania.moja dcera mi hovori ze ju boli pipina z toho,,,, mame romer king plus 9-18kg
vazne rozmyslam, ze ju dame do prdele a kupime nieco celkom ine...

dominka63
16. máj 2020

@kiwinka aj našu bolela kúpili sme inú autosedacku