Ahojte maminky, chcela by som sa poradit, zvazujeme kupit autosedačku romer king plus 9-18kg s potahom organic nature. Mate ju už niekto? ako ste spokojní? velka vdaka
@lodgermaniacka aj ta organic nature je prijemna , lebo nikde v obchode ju nemaju skladom tu v okolí, tak nemozem si "osahat" ten materiál
@jane24 asi som to pomotala, my mame 2 romerky, aj tuto organic nature, je prijemna na dotyk, aj pre maleho ked bude v lete polovyzlečeny, len som pisala, že sa mi až tak velmi farebne nepači, ja mam radšej živšie farby 😉 ale myslim si, že material najpríjemnejší na dotyk z kol.2011
ahojte, chcem sa spytat, ci sa vase deti nestazuju na bolest medzi nohami z toho zapinania.moja dcera mi hovori ze ju boli pipina z toho,,,, mame romer king plus 9-18kg
vazne rozmyslam, ze ju dame do prdele a kupime nieco celkom ine...
@jane24 my sme ju včera kupili do druheho auta, ja mam s isofixom tuto:
http://autosedacky.heureka.sk/romer-safefix-plu...
a tu novu mame presne tu na ktoru sa pytaš, lebo sme stale prehadzovali jednu sedačku do dvoch aut, nemame ju ešte vyskušanu, len nahodenu v aute, mne sa až tak velmi farebne nepači, ale chcela som prijemny material pre maleho aj na leto, ked bude mať hole nožičky, ta kravičkova je velmi tepla