Autosedačka Recaro Young Sport 2012 - Pink (microfibre) 9 - 36 kg

vikijana
3. apr 2013

mate niekto skusenosti s touto autosedackou?mam dcerku 1rocnu bude to pre nu dobra volba?

sjuzi
3. apr 2013

Ahoj, my mame u oboch chalanov Recaro young sport, starsi ju mal od 9 mesiacov, lebo bol dost velky a ma ju doteraz a to bude mat v juni 6 rokov. Teraz ma 22 kg a stale v pohode, akurat mu ju ale uz ideme prerobit na tu III. kategoriu. A mladsi ju ma od toho roka, ten je zase drobnejsi. Sedacky su podla mna pohodlne, my mame akoby take velurove potahy na nich, dobre sa udrziavaju. Zatial sa nic nevydralo a to jazdime denne.

vikijana
autor
3. apr 2013

@sjuzi takze nevadi ze je to kategoria do 36?lebo pisu aj niektore maminy na ine sedacky ze nnei dobre mat az taky velky rozsah ze im padaju hlavicky ci co.tak neviem teda,len mala je tiez taka buchticka a chcem aby malaaj pohodlie.tak to vyzera ze to bude dobra volba🙂

sjuzi
3. apr 2013

Viem, ze niekto silou mocou bude presadzovat nazor zvlast sedacky pre kazdu hmotnostnu skupinu. My sme pri vybere tiez polemizovali a precitala som si konkretne o tejto Recaro, ze ako jedna z mala sedaciek 9-36kg je v celku, nerozobera sa na viacero casti (u niektorych totiz mozes sedacke postupne odoberat bocnice, chrbat az na podsedak) a preto je ovela bezpecnejsia. Ja som velmi spokojna, sedacky nam aj dobre drzia v aute na sedadlach. Ale hlavne, co ma presvedcilo o kupe bolo, ked som bola priamo v predajni a maleho do nej posadila a videla, ako sa mu tam bude sediet. Druhu sme uz potom objednavali z netu 🙂

rosaria
5. apr 2013

@vikijana Ahoj ja ju práce zajtra idem kúpiť. Mali sme dve kategória 9-18 kg. Jednu romer king plus tá je veľmi dobrá ale je v náklone, malej sa to moc nepáči, ale tú si nechávame. A druhú rezervnú lacnú fisher price cosmo, v tej bola úplne nabúchaná, nechcela v nej moc sedieť. Sestra má túto recaro, je perfektná, pohodlná. Vždy keď idem s ňou na aute malá je v nej spokojná, pekne sedí. Páči sa mi aj pípanie pri rozopnutí, lebo už sa mi 2x stalo že počas jazdy sa rozopol pás. Myslím, že Romerku budeme tiež musieť o rok vymeniť. Je do 3 rokov -do 18 kg. Ale je to zrejme individuálne.