mate niekto skusenosti s touto autosedackou?mam dcerku 1rocnu bude to pre nu dobra volba?
Viem, ze niekto silou mocou bude presadzovat nazor zvlast sedacky pre kazdu hmotnostnu skupinu. My sme pri vybere tiez polemizovali a precitala som si konkretne o tejto Recaro, ze ako jedna z mala sedaciek 9-36kg je v celku, nerozobera sa na viacero casti (u niektorych totiz mozes sedacke postupne odoberat bocnice, chrbat az na podsedak) a preto je ovela bezpecnejsia. Ja som velmi spokojna, sedacky nam aj dobre drzia v aute na sedadlach. Ale hlavne, co ma presvedcilo o kupe bolo, ked som bola priamo v predajni a maleho do nej posadila a videla, ako sa mu tam bude sediet. Druhu sme uz potom objednavali z netu 🙂
@vikijana Ahoj ja ju práce zajtra idem kúpiť. Mali sme dve kategória 9-18 kg. Jednu romer king plus tá je veľmi dobrá ale je v náklone, malej sa to moc nepáči, ale tú si nechávame. A druhú rezervnú lacnú fisher price cosmo, v tej bola úplne nabúchaná, nechcela v nej moc sedieť. Sestra má túto recaro, je perfektná, pohodlná. Vždy keď idem s ňou na aute malá je v nej spokojná, pekne sedí. Páči sa mi aj pípanie pri rozopnutí, lebo už sa mi 2x stalo že počas jazdy sa rozopol pás. Myslím, že Romerku budeme tiež musieť o rok vymeniť. Je do 3 rokov -do 18 kg. Ale je to zrejme individuálne.
Ahoj, my mame u oboch chalanov Recaro young sport, starsi ju mal od 9 mesiacov, lebo bol dost velky a ma ju doteraz a to bude mat v juni 6 rokov. Teraz ma 22 kg a stale v pohode, akurat mu ju ale uz ideme prerobit na tu III. kategoriu. A mladsi ju ma od toho roka, ten je zase drobnejsi. Sedacky su podla mna pohodlne, my mame akoby take velurove potahy na nich, dobre sa udrziavaju. Zatial sa nic nevydralo a to jazdime denne.