Ahojte, citala som tu diskusie ohladom autosedaciek ktore sa upevnuju proti smeru jazdy. Viac diskusii uz bolo starsich, tak sa chcem spytat, ake znacky takychto autosedaciek su momentalne v ponuke a ake s nimi mate skusenosti. Potrebovala by som vahovu kategoriu 9-18 kil. Bola tu spominana stranka bezpecnaautosedacka.sk no bohuzial je uz neaktualna. Popripade ma niekto na predaj pouzivanu? Dik za info 🙂
My sme teraz cez autosedacky.net kupovali autosedacku 4baby od 0-25kg a da sa dat proti smeru jazdy aj polohovat.
My mame cybex sirona, je super. Mala ma 1rok a 10 mesiacov a sedi sa jej velmi pohodlne. Je to reboard sedacka vhodna do 18 kg, resp. do 4 rokov. V testoch je cybex topka.
@7up nam mala plakavala, kym bola v protismere. asi to zavisi aj od dietatka. syn zas plakaval, aj ked bol v smere :D co sa bezpecnosti tyka, vzdy sme volili bezpecne znacky, mame britax romer autosedacky. ked zvolis dobru znacku, nemozes trafit vedla, si myslim. a tiez si myslim, ze ked uz ide o vaznu autonehodu, vsetko je aj otazka stastia. ked ma dieta prezit autonehodu pri 150 km/h na dialnici iba v zmysle, ze prezije aj ked na tom bude zle, tak neviem, ci to je benefit...uprimne, neviem. treba mat kvalitnu autosedacku na male tukance a dobre jazdit pre pripad vaznych situacii. nic ine nepomoze. ale od veci prispievam. nemame v protismere sedacku, ako som pisala, deti plakali.
My mame caretero scope, je polohovatelna a da sa upevnit v aj proti smeru jazdy. Ak sa nemylim, je od 0-25kg.
@sati298 ahoj, prosim ta ste spokojni s tou autosedackou, prave na nu pozeram 🙂
@dubaik1985 ahoj, so sedackou ano, s autom nie 😁😁😁 mame 2016 verziu sedacky a je dost vysoka, mam fabiu a deti sa mi vkladaju trocha nepohodlne. 😊
Ahoj. My mame Maxi Cosi 2Way pearl, nase dievcatko ma 19 mesiacov a maximalna spokojnost. Iba s naklonenim dozadu pri otoceni v protismere to nie je uplne take ruzove ako slubovali, ale inak super. Vsetci odpadavaju, ked vidia, ako mame uz "velke" babo v protismere, ale statistiky bezpecnosti hovoria jasne - protismer tak dlho ako sa len da.
Ja od roku 2014 pouzivam Cybex Sironu. Tento rok som kupovala druhu pre dalsiu dcerku. A musim zhodnotit,ze je to uzasna sedacka, starsia dcera sa v nej vozila do 3,5 roka len proti smeru jazdy. Ak by sa pre nu rozhodla, urcite zober potah v prevedeni Plus, je kvalitnejsi a lepsie sa udrzuje.
dik vsetkym za rady, kupili sme nakoniec britax max way a sme spokojni 🙂
Uz je rozhodnute,ale pre ostatnych pripadne Besafe izi combi,my sme spokojny,je sice drahsia ale dobra
Ahoj, ohladom konkretnej autosedacky ti neporadim, ale myslim, ze protismerne su len od 0 do 18kg. Pouzivanu ti odporucam nekupovat, autosedacka ma svoju zivotnost a musi byt hlavne bezpecna, co tie z druhej ruky uz vo vela pripadoch nebyvaju