Môjmu dieťaťu je klasická sedacka už mala. 7,5 roka, 130cm. Tak som pozerala nejakú z junior sedaciek. Tu nastal konflikt s mužom, že je dieta už veľké a stačí podsedak. Mňa teda zaujíma ako vozite približne takto stare deti? Som precitlivela a riešim co netreba? Pripadne ak razite názor za autosedacku, tip ma nejakú dobrú a priestrannú poteší 😊 ďakujem
Cybex Solution i-fix
9 rocny v sedacke (minimalne este 1 rok bude mozno aj dva), 11 rocny bez... ale to preto ze jemu uz aj sedacka aj podsedak bol maly, aj vyskovo aj vahovo bol cez...
Odporúčam poradiť sa s detivaute.sk
Syn ma 138 cm a este minimálne rok bude vo veľkej sedačke. A sa aj zmesti.
@anjelicek26 akú má prosím?
My dcéru vozíme na podsedáku hádam aj od 4,5-5 rokov, lebo odvtedy sa už nezmestila do sedačky, všetko ju tlačilo a bolelo a to sme mali tú najväčšiu akú sme našli, teraz má 8,5 r a 142 cm a aj váhovo je dávno cez
Je jedno aku ma kto iny sedacku, Vasmu dietatu nemusi sediet, moze byt siroka alebo uzka. Chodte na FB vyhladajte skupinu Deti v aute a kupte od nich, urcite si rozpocet, co od sedacky ocakavate a rovno u nich aj objednajte. Potom Vam poradia aj s usadenim.
@wiccawicca asi ste natrafili na obchody s nestastnym vyberom, existuje minimalne jedna sedacka co vydrzi aj do 160 cm, a podla novej normy uz sa vaha neriesi. Podsedak Vasu dcerku neochrani dostatocne pri bocnom naraze, ani nenavedie pas do spravnej vysky pri krku
My drzime deti v sedacke, kym sa da. Aj 10 rocny je este v sedacke. Poradit konkretnu neviem. Nemam aktualny prehlad.