Prosím poraďte mi mamičky autosedačku pre ročné dieťa.... Zaujíma ma, či z vlastnej skúsenosti odporúčate variabilnejsiu formu až do 36kg.
zalezi od okolnosti ako casto sa budete vozit ci dlhsie jazdy ci bude dieta spavat v sedacke t.j. vtedy je lepsia jednoznacne do 18kg je polohovatelna myslim ze do 36kg vacsinou nie je
Nie. Je nebezpečná. Bože veď si predstav 5-6kg dieťa a 36kg skoro puberťáka. Ja viem že sa predávajú ale nebezpečných veci sa predáva nemalo :( v tomto veku môže byt ešte vo vajíčku. Väčšina z nich ide do 13kg a 80-90cm.
Jediná vhodná a bezpečná autosedačka od 9 do 36kg je Klippan Triofix
@zuzaigi ja to teraz tiez riesim a okrem xy znaciek....ktorych je milion..... mne vychadzaju takto (kvalita/vykon/cena):
0-18kg joie i spin 360, alebo lacnejsia alternativa joie steadi..obe protismerky.
A potom nejaka 15-36kg tych je vela v celku ok... napr. Cybex solution, maxi cosi, romer.....
Nekupujte 0-36kg...su nebezpecne. To je ako keby si mali byt tie iste topanky pre 0 a 12 rocne dieta!!!
Autosedacky, ktore som tu spomenula som pozerala aj na stranke ADAC a maju uspokojive hodnotenia.
@zuzaigi ja by som kupila otočnú, aby sa ti dieťatko lepsie do auta nakladalo a ešte by som vozila v protismere. Naj pre ročne dieťa je zvolit sedacku do 18kg