Mamičky poraďte prosím 🙏.
Chcela by som kvalitnú, bezpečnú, pohodlnú a cenovo dostupnú autosedačku pre dieta od 9 - 36kg.
Hlavne ako som už písala nech je bezpečná, kvalitná, nech sa do nej dieťatko ľahko posadí a aj vykladá z auta.
S ktorými ste spokojné? Potrebujem trošku nasmerovať. Ďakujem.
9 -36 a bezpečná sa nedá skombinovať. Vyber si jedno
Skupina Deti v aute. Najdes aj na FB. Odborne ti poradia podla veku, vysky, vahy dietata a auta, v ktorom sa bude vozit. Ak si z okolia Bratislavy alebo Ziliny, vies si u nich zajednat termin a prist aj osobne.
@guiseppinka pre 2r. dieťa cca 12kg.
Uz asi nemas v protismere, ze? Ak nemas, tak kludne pozeraj 9 az 18kg... Mne sa velmi pacila mxi cosi milofix, len nam nepasovala do auta.
@guiseppinka ja som práve že už chcela takú čo volaco už aj vydrží. 18kg.sa mi zdá málo keď už za chvíľu bude mať 13..len zase sú potom od 15kg a toľko ešte nemá. No neviem ako potom.
Az tolko nepriberie, moj prcek ma 3, je strasne vysoky, ma okolo 15 kg. U neho sme sli do 15 36 len kvoli vyske... Urcite ju minimalne 1,5 roka bude mat... Ak nechces novu, tak pozri na bazari nejaku novsiu... Najdes urcite... Hlavne ale osobne vyskusat, aby sa dalo hybat hlavovou opierkou... A potom od 15kg kupis novu...
My mame kiddy guardianfix 3. Kupovali sme cez aladdin.sk, ked mali nejake zlavy. Pozri si aj videa su na youtube.
Ked sa ti pozdava a sedi ti v aute.. odporucam osobne vyskusat v aute a posadit tam dieta
@guiseppinka ešte aj cybex pallas s tým pultom ma ze 9-36kg. Aj tie som pozerala
@guiseppinka ako to viem vopred vyskúšať do auta a ešte aj s dieťaťom 😅?
@autorka sedacka ti musi sediet do auta. Nie je jedno, ci su sedadla rovne alebo sikme. Cybex za mna urcite nie, pultik je najvacsia blbost, aka existuje. Z hladiska bezpecnosti uplne zle. Fakt skus napisat dievcatam z Deti v aute tu alebo na FB. Zadarmo.ti poradia a ty si zvazis, ci ano alebo nie.
Kamoska ma nejaku pultovu, mne osobne sa nepacia. Pojdes do predajne a nechas si ju nahodit do auta a posadis tam dieta...
@pettom19
@guiseppinka
Super , ďakujem , dobre vedieť. Inak osobne sa ani mne veľmi nepáčia tie cybex s tym pultom a ani mi neprídu bezpečné takže úplne vyhadzujem z hlavy.
Pozri FB skupinu Deti v aute. Staci mozno ak si vyhladas pripevky k autu ake mate, mozno ti to aj pomoze sa viac zorientovať.. Ide aj o ten sklon sedaciek v aute, ked dieta zaspi, aby mu nepadala hlavicka a nebolo jak paragraf. Niektoré sedacky sa vuac hodia tam a iné tam
@guiseppinka preco by 2 rocne dieta, s vahou 12kg nemalo sediet v protismere? s takou vahou moze kludne este byt vo vajicku - moj syn sedel v protismere este vo veku 6 a pol roka, s vahou 23kg
@evkao ja nepisem, ze by nemalo, pisala som, ze zrejme uz nesedi... A len tak cisto zvedavost - chcela by som vidiet 2 rocne decko vo vajci... Pokial to nie je male baby, tak meria isto viac ako je vyska urcena do vajca...
@guiseppinka nemusi byt mini, v dobrom vajci nie je problem viezt aj 87cm dieta
@evkao mali sme dobre a velke vajco a predsa mi tam nas asi v 1,5 roku nevosiel...
@guiseppinka dobre a velke vajco moze byt aton M aj klippan dinofix, a ten rozdiel vo vyske dietata, ktore sa tam zmesti, urobi aj 5 cm
@guiseppinka nie nesedí v protismere už.
@zuzanazuzana02 joie sa mi tiež veľmi páči. Zvažujem aj tu možnosť.
@zuzanazuzana02 túto konkrétne máte? Vaše dieťatko ma cca koľko kg?
Vek? Pokial chces pre baby po vajci, tak na kategoriu 9 az 36kg zabudni. potrebujes 0 az 18, kedze musi byt protismena... Ak pre vacsie, tak tak uz 15 az 36kg