Dobrý deň, malý ma bude mať 9 mesiacov má 8kg, vajíčko mu už je malé. Chcela by som sa spýtať akú autosedačku by ste mi odporučili.máme auto Vw Touran. Ďakujem za odpoveď.
@katarinazavo taku, co vie byt este v protismere
Tiež mám Britax Romer Dualfix i-size a som fakt spokojná, nemenila by som...
Ďakujem krásne
Pokud nesedí, tak jedině větší vajíčko (s 8 kg by se měl vejít do vajíčka v pohodě).
ucite mu ne vajicko male? pretrca mu hlavicka?
@qetka
@katarinazavo
Napríklad nám tiež nebolo vajíčko malé v zmysle - trčiace hlava alebo na úzke.. ale dieťa nám vykladalo nohy na sedačku a kopalo do nej a bolo nervózne.
A nebolo to lacné vajíčko.. jej sedačka v tomto vyhovovala a všetky tieto otočne sú aj polohovacie - sklon ako vo vajíčku.
@daniela1911 Áno presne toto malý robí, a vytáča sa a nervózny je ...Ďakujem za rady
@daniela1911 Žádná pokračovací sedačka nikdy nebude mít takový sklon jaký je ve vajíčku. Fakt ne.
@jolana2804 to je pravda, ale dnešné pokračovacie sedačky sú podľa mna v poriadku, sklon aj protismer do dosť vysokého veku.... keby mi v ňom vtedy dieťa sedelo, tak ho tam vozim do limitu. Nie je nič pohodlnejšie ako vajíčko 🙂
@daniela1911 Samozřejmě jsou v pořádku, ale ne pro nesedící nezpevněné dítě. Je tam prostě jiná poloha než ve vajíčku
@katarinazavo je tu už x príspevkov na tuto tému. Prečo si nevyhľadáš vo fórach ?
Ja za seba odporúčam Romer dualfix, sestra má cybex Sirona a tiež je super.