Autosedačka pre 8,5 kg dieťa

25. sep 2024

Ahojte do decembra by sme chceli kúpiť už nejakú sedačku
Mala má cca 75cm a 8,5kg. Vôbec sa v tomto nevyzname tak ak je tu niekto kto by vedel poradiť bola by som vďačná.

amonet
25. sep 2024

stale kvalitne vajco

autor
25. sep 2024

@amonet tak dcéra má zachvilu 2 roky 😉

really8
25. sep 2024

Je jedno kolko ma rokov😉 pri jej rozmeroch je pre nu vajicko najbezpecnejsie😉😉

autor
25. sep 2024

@really8 práveže nám už odporucili sedačku 🙂

really8
25. sep 2024

Kto? A aku? Obavam sa ze jej budu vsetky este velke siroke a preto prave je naj to vajicko. Skus sa poradit napr s deti v aute (aj telefonicky alebo na messengeri poradia).

autor
25. sep 2024

@really8 no boli sme na jednej výstave,kde pani robí pri sedackach a teda veľmi pekne o všetkom rozprávala,a aj hovorila že už si myslí že jej treba sedačku. Veľa mi ich povedala len všade keď pozerám rozmery tak všetky sú "veľké"

autor
25. sep 2024

@really8 dcéra je maličká takže mi tiež prišlo ešte vhodné ju nechať vo vajíčku,ale chcela som sa poradiť.

really8
25. sep 2024

No urcite nic nedas za druhy nazor. Dcera je nespokojna uz vo vajicku? Preco jej treba sedacku?

54tinka54
25. sep 2024

Nájdi si na fb skupinu deti v aute, tam im napíšeš miery dieťaťa, aké máte auto a rozpočet na sedačku a poradia ti, aká by bola vhodná

veronikaszabova
25. sep 2024

Urcite este vajicko. Vobec nespekuluj.

jaass
25. sep 2024

Máš predcasniatko?

autor
25. sep 2024

@jaass nie🙂

autor
25. sep 2024

@jaass dcéra je len malička, toť všetko 😊

jaass
25. sep 2024

Aha lebo nám odporučili sedačku pre chlapčeka, ma nižšiu váhu, je predcasniatko, tak preto sa pýtam 💙

jaass
25. sep 2024

Môžeš mi napísať správu ak chceš, pošlem ti link 🙂

evkao
26. sep 2024

@jaass a aku sedacku Vam odporucili? toto by aj mna zaujimalo

evkao
26. sep 2024

pani, ktora ti poradila sedacku, sa ocividne vyzna, ked dokaze povedat, ze dcerka uz potrebuje sedacku - hlavne ze o vsetkom pekne rozpravala 🙂

jaass
26. sep 2024

@evkao akože irónia?

3petka
26. sep 2024

Dobre ti hovoria ak má toľko kg a aj cm tak stále len vajíčko. I keď jej už veľa nechýba, sedačky pre väčšie deti sú od 9kg ale ona je stále malička.

evkao
26. sep 2024

@jaass isto ze ironia, naozaj by ma zaujimalo, aku sedacku napr. odporucili tebe - ak je syncek este mensi nez autorkina dcerka, chapala by som jedine ak by to bola sedacka s babyshell vlozkou, vsetky ostatne mu budu obrovske

really8
26. sep 2024

@evkao to by ma neprekvapilo keby prave take odporucili. Ved tie su cenovo uplne niekde inde😀

jaass
26. sep 2024

@evkao tak si buď ironická medzi svojimi 💪 svoju negativitu a iróniu ries u psychológa 💞 všetko dobre prajem 🤭

really8
26. sep 2024

@jaass ved je. Aj ja som tu a ja mam ironiu rada. Mimochodom ironiu a sarkazmus preferuju inteligentnejsi ludia. Preto sa mozno citis neprijemne ak ju niekde zbadas. Vsetko dobre. A posielam srdiecka❤️❤️❤️

jaass
26. sep 2024

@really8 ale urážanie je úplne niečo iné ako irónia, to vedia rozlíšiť už aj malé deti. Niektorý dospelý človek si totižto kompenzuje svoje psychické problémy. Viď tvoje iné príspevky v iných diskusiách. Ako osa 🤷‍♀️😎

really8
26. sep 2024

@jaass ano mas pravdu. Mk je ista forma terapie. Kazdy den dakujem vesmiru ze mi nepreplo ako niektorym tu. A neviem teda kde @evkao napisala nieco urazajuce.

evkao
26. sep 2024

@jaass aku negativitu? prepac, ale ak ti niekto odporuci sedacku pre 8kg (nebodaj este mensie) dietatko, tak ten clovek naozaj nie je odbornik vo svojom obore, a dakujem za odporucanie, naozaj by sa mi niekedy psycholog hodil 😀 ako asi kazdemu, kto pracuje s ludmi 🙂

jaass
26. sep 2024

@evkao 🙏 nevieš o akú sedačku ide. Preto som radšej písala autorke správu 😍

really8
26. sep 2024

@jaass ved nam to povedz. Velmi ma to zaujima. Akoze uprimne lebo o sedackach nieco viem.

timea301196
26. sep 2024

Podľa mňa je ešte v poriadku vajíčko moja dcéra má 10 kg 86 cm a má 2 roky doteraz bola vo vajci

zuzuliennka1
26. sep 2024

ma len 8,5kg, existuju kvalitne vajicka az do 13kg, mas kopec casu na sedacku este
(neriesi sa vek, ale vaha dietata, a vyska)