Ahojte ☺️ dcérka má 4 roky,104cm a 15,2 kg. Doteraz sme mali autosedačku Mama Kiddies Rotary Protect GT s 360° otáčaním (0-36kg) s ISOFIX. No prišiel čas ju vymeniť.
Potrebujeme niečo : polohovateľné(rada si pospí)
Isofix(kľudne aj top tether)
5bodové zapínanie,smer jazdy
Malá nosí korzet,tak nie je možnosť obyčajnú s pásom a protismer tak isto nie ,pretože by jej odumreli nohy 😔 v protismere nesedí od 1roka.
Mám vyhliadnutú od Britax römer evolvafix,alebo versafix..ktorú odporúčate? Alebo je nejaká iná lepšia? Ďakujem
Mam Evolvu a maly ma viac ako tvoja (viac ako 10 cm) a ma stale 5 bodovy pas …nestazuje sa
@olimuc to nie je o stazovani sa dietata ale o tom, dokedy sa 5 bodove pasy v danej sedacke pouzivat smu...
Ano, niekomu moze byt dobra. Zalezi na pomere dlzky trupu a noh. Kazdopadne mi to pride velmi zbytocne kupit tuto sedacku na chvilku.
Také dieťa už má trojbodový pás z auta, ak aj kúpiš 5 bodový bude to na chvíľočku
A môžem sa teda spýtať či máte skúsenosť so sedačkou bez 5bodoveho pásu ktorá by bola dobrá? Ďakujem
Taká bola Joie bold, ale predchadzajúca verzia, tuším do 25kg... Skúste popozerať.
@beky223 už nepredávajú ju 😔
@hrasocek12 obavam sa, ze pri tejto vyske jej uz spominane sedacky s 5 bodovym pasom budu male.