Ahojte, nevieme sa rozhodnúť či kúpime malej 3,5 r. len podsedák, alebo nejakú vačšiu autosedačku. Teraz máme Casualplay Beat fix na isofixy. Malá ešte dosť spáva pri cestovaní a neviem ako by to na podsedáku zvládala. Ohľadom bezpečnosti ani nehovorím. Neviete o niečom praktickom? Ak už autosdačka tak aby sa dala rozmontovať na podsedák a zbytok. Malo by to byť na isofixoch, teraz to máme super. Neviem presvedčiť manžela, že je potrebná veľká autosedačka. Vie mi niekto poradiť? 😨
aha, celkom sa mi paci cybex, ale musime do KE vycestovat, lebo tu v PP ju nemaju. Aj mne pride bezpecnejsia sedacka ako len sedak. Vdaka za skusenost.
Hm, super pozriem sa aj na tu. My mame Fabiu kombi a tiez som riesila, ked som tam davala hlboku playmoon vanicku k dcerinej sedacke. V niektorych modeloch novych aut su uz integrovane sedacky, to je super, no asi by to bolo trosku drahsie... 😅
moj skoro 5 rocny syn ma cybex solution x,absolutna spokojnost,ja by som len do podsedaka este nesla,tie bocne zabrany hlavicky maju svoj vyznam 😉 a samozrejme casom sa tiez da oddelit len podsedak,ale to ma kopu casu,je velka...
my sme kupil 3,5rocnej dcere Cybex Free Fix, je s isofixom, da sa neskor pouzivat iba podsedak, je do 36kg resp. do 150cm. http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2718...
urcite podla mna nestaci len podsedak, v sedacke je chranena aj zboku. manzelovi daj nieco precitat o bezpecnosti v autach 😉 a mozes pozriet aj vysledky adac testov pripadne mu najdi videa z crash-testov...
My máme Romer (sú s isofixom aj bez), my máme bez je to od 15-36kg. Potom sa z toho urobí len podsedák. Takže na ďaších x-rokov vyriešené. Tu je link http://www.mall.sk/autosedacky-15-36kg/romer-ki... Sme veľmi spokojný. Už sme aj poťah prali.
@miskozuzka Ja mám 2 a pol ročnú dcérku,aj ona spí v aute,Má 16kg.Raz som z núdze použila podsedák,a poviem že naposledy. Spala ako polámaná,zadok mala na sedačke a telo bokom,na sedadle,nikdy vciac ☹ Majú dobré autosedačky,také kde už niesú pásy,určite nejakú nájdeš,podsedák neodporúčam ☹ My máme Fisher Price 9-36kg,isofix nemá,ale to mi nevadí,pásy idú dole,dá sa z nej spraviť podsedák.