Autosedačka pre 3,5 ročné dieťa

miskozuzka
31. okt 2011

Ahojte, nevieme sa rozhodnúť či kúpime malej 3,5 r. len podsedák, alebo nejakú vačšiu autosedačku. Teraz máme Casualplay Beat fix na isofixy. Malá ešte dosť spáva pri cestovaní a neviem ako by to na podsedáku zvládala. Ohľadom bezpečnosti ani nehovorím. Neviete o niečom praktickom? Ak už autosdačka tak aby sa dala rozmontovať na podsedák a zbytok. Malo by to byť na isofixoch, teraz to máme super. Neviem presvedčiť manžela, že je potrebná veľká autosedačka. Vie mi niekto poradiť? 😨

zzzz128
31. okt 2011

@miskozuzka Ja mám 2 a pol ročnú dcérku,aj ona spí v aute,Má 16kg.Raz som z núdze použila podsedák,a poviem že naposledy. Spala ako polámaná,zadok mala na sedačke a telo bokom,na sedadle,nikdy vciac ☹ Majú dobré autosedačky,také kde už niesú pásy,určite nejakú nájdeš,podsedák neodporúčam ☹ My máme Fisher Price 9-36kg,isofix nemá,ale to mi nevadí,pásy idú dole,dá sa z nej spraviť podsedák.

miskozuzka
autor
1. nov 2011

aha, celkom sa mi paci cybex, ale musime do KE vycestovat, lebo tu v PP ju nemaju. Aj mne pride bezpecnejsia sedacka ako len sedak. Vdaka za skusenost.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskozuzka
autor
1. nov 2011

Hm, super pozriem sa aj na tu. My mame Fabiu kombi a tiez som riesila, ked som tam davala hlboku playmoon vanicku k dcerinej sedacke. V niektorych modeloch novych aut su uz integrovane sedacky, to je super, no asi by to bolo trosku drahsie... 😅

sakura77
2. nov 2011

moj skoro 5 rocny syn ma cybex solution x,absolutna spokojnost,ja by som len do podsedaka este nesla,tie bocne zabrany hlavicky maju svoj vyznam 😉 a samozrejme casom sa tiez da oddelit len podsedak,ale to ma kopu casu,je velka...

ivetah
2. nov 2011

my sme kupil 3,5rocnej dcere Cybex Free Fix, je s isofixom, da sa neskor pouzivat iba podsedak, je do 36kg resp. do 150cm. http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2718...
urcite podla mna nestaci len podsedak, v sedacke je chranena aj zboku. manzelovi daj nieco precitat o bezpecnosti v autach 😉 a mozes pozriet aj vysledky adac testov pripadne mu najdi videa z crash-testov...

babul83
2. nov 2011

My máme Romer (sú s isofixom aj bez), my máme bez je to od 15-36kg. Potom sa z toho urobí len podsedák. Takže na ďaších x-rokov vyriešené. Tu je link http://www.mall.sk/autosedacky-15-36kg/romer-ki... Sme veľmi spokojný. Už sme aj poťah prali.