Autosedačka pre 15-mesačné dieťa

31. aug 2024

Ahojte baby čo poviete na túto autosedačku pre 15m dieťa? Malá ju dostala ako darček. Takže sme radi len neviem či je bezpečná alebo treba tu s Isofixom ktorá sa dá aj otočiť. Ďakujem

alissa1222
31. aug 2024

Absolútne nie !!! Nekvalitná atd…porad sa v skupine deti v aute.

milanemila
31. aug 2024

Sedacka, kt je pre ani nie rocne dieta (76cm) a zaroven je aj pre pubertiaka (150cm) nemoze byt kvalitna. Toto je zakladne pravidlo odhliadnuc od znacky/modelu atd. Tie znacky, kt su zname kvalitnymi a bezpecnymi sedackami ani takyto typ nevyrabaju.
Nerozumiem, preco toto vobec niekto kupit, ved aj tak nemozes 13r pouzivat jednu sedacku. Radsej vam mihli ako darcek prispiet, nieco by ste prilozili a mate normalnu kvalitnu sedacku vhodnu pre 15m dieta. Bezpecne je dieta vozit co najdlhsie v protismere. Pozri si videa crash testov, aky je to rozdiel pri naraze.

tamitamitami
31. aug 2024

Určite to nie je vhodná sedačka pre 15 mesačné dieťa.

luliu
31. aug 2024

Nie, nie je to kvalitná sedacka

pralinka86
31. aug 2024

Mozno by som ju nechala ako nahradnu trebars k babke, aby ju tam mala v aute. Ak by ste potrebovali aj tam.
Ale nie ako hlavnu do vasho auta. Tam pozrieť nejaku pokracovaciu do 18kg. Isofix, ci funkcia otacania su len bonusy pre pohodlnost. Ku kvalite sedacky neprispievaju, nie su potrebne

tamitamitami
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
31. aug 2024

@pralinka86 tak Isofix určite prispieva ku kvalite sedačky

tamitamitami
31. aug 2024

Tiež by som odporučila pozrieť sedačky do 18kg. Ja mám v aute tuším túto na pás https://www.brendon.sk/britax-romer-king-pro-76... a som veľmi spokojná.
V druhom aute máme isofix tam sme najprv mali otočný kým dcéra bola menšia, keď mala cca 2 a pol vymenili sme ju za cybex pultovú autosedačku.

Tiež sme dostali niečo podobné ako máš ty hore ale bolo to celé zle, do auta sme to montovali 100 rokov a tie pásy sa jej stále dávali dole počas jazdy. Použili sme ju pár krát a vyhodili sme ju.

snehulak77
31. aug 2024

www.detivaute.sk
Poradia, pomôžu, vysvetlia. Určite by som to riešila cez nich

really8
31. aug 2024

Pozerala si cenu? Sedacka za 50e. Aj boty mam drahsie. Tak co myslis?