Ahojte! Vyzerá to tak, že sa mi podarilo predať autosedačku, len neviem ako to mám poslať druhej mamičke. Prosím pomôžte! Ako sa oplatí? Na dobierku? S kuriérom?
annika0 ja som akurat vcera posielala hlboku vanicku postou. Zohnala som si velke kartony, obalila, zalepiola, previazala spagatom, napisala adresu a prvou triedou poslala az do Humenneho za 109 SK.
mozno na autosedacku najdes aj uz hotovu kartonovu krabciu. Napr, v Ikea je pri kasach taky pruteny kos, kam davaju kartony, ktore si mozu ludia brat. Ale ked sa psytas v potravinach, tak ti urcite ochotne daju nejake velke krabice.
Díky, kočky, asi pôjdem do potravín po tú krabicu a pozrem aj tú kuriérsku službu.
U nas na poste to funguje tak ze ak nezozenies krabicu staci to zabalit do igeitoveho vreca a prelepit-zaolatis sice 15 Sk poplatok za to ze to nie je v krabici,musis sa len opytat na poste,pretoze na kazdej to funguje inac 😉
ja som posielala objemnejšie veci cez šoféra autobusu len treba mať aj telefon druhej maminky. za batožinu je max 35 sk a v cielovej stanici by to už maminka čakala a tak je to najrýchlejšie, mne sa tento spôsob osvedčil🙂
Díky, teraz som to zabalila do igelitky, centrofixom som napísala adresu a uvidíme čo na to povedia na pošte....Možno, že ma pošlú viete kde...
skus EMS slovensko-to je taka kurierska sluzba cez slovensku postu,pozri si na nete,je tam aj cennik,upc a podobne su odost drahsie