Ahojte baby poraďte akú autosedačku po vajíčku. Poprosím nejaké fajn cenové rozpätie keďže každá korunka je dobrá. Autom chodíme len občas. Pre 15m dieťa . Ďakujem žienky pekný deň
pokial chodite autom obcas tak vam upne postaci pozriet si nejaku z bazaru 🙂 idealne taku co je od 9-25kg a mate vystarane 🙂
pozri zalezi od vas, ale:
- pokracovacia sedacka je najdrahsia :(
- nie kazda je bezpecna, treba pozerat ADAC testy a podobne, pretoze normam oficialne zodpoveda aj nafukovacia :(
- do bazarovej by som urcite nesla, sedacka ma svoju zivotnost (plast a polystyren vystavene vysokym/nizkym teplotam, prudkym zmenam a pod odchadzaju) a staci male tuknutie a sedacka uz nie je pouzitelna a nikdy nevies co ma za sebou.
- 15m akurat vyslo z povinnosti byt v protismere, mozno este moze nejaky cas zostat vo vajicku, ak presahuju nohy nie je problem, ide skor o hlavu. A vacsina vajicok (nie z 3 kombinacii) ide do tych 85-90cm a 13kg, mne tam vliezlo este 3r dieta.
- sedacku treba pozerat aj v zavislosti od auta, ktore pouzivate (sklon sedadiel) vahy a vysky dietata
skus pozriet obchod https://www.detivaute.sk/ tam maju kvalitne a bezpecne sedacky a aj poradenstvo
Napis do skupiny na fcb deti v aute, tam ti poradia podla typu auta, ceny, dietata. 🙂 bazar je ako macka vo vreci
@hiro to vobec nie je pravda ze kazda je dobra a kazda je bezpecna. To ze presla zakladnymi testami este nic neznamena a sedacka ktora je dobra 12 kilovemu dietatu nemusi byt dobra inemu 12 kilovemu dietatu, preto je najlepsie navstivit alebo kontaktovat SPECIALIZOVANU predajnu, kde vam vedia poradit aj podla vasho rozpoctu, modelu auta a inych dalsich dost podstatnych veci to najvhodnejsie 🙂
@marusia674 Kazda je bezpecna. Pozri si nehody - pri vacsej nehode su mrtvi vsetci dospeli a dieta aj v najlacnejsej prezije.
@hiro tak to tazko.... su znacky kde staci pustit vajicko z ruky a uz z neho lietaju polamane plasty a ako ma potom ochranit dieta pri nehode? Nie je znacka ako znacka a kvalita ako kvalita... Rovnako je to ako s autami, napriklad dacia vs volvo pri nehode... dacia skonci na šrot a volvo toho vydrzi ovela viac. Verim ze vy jazdite na felicii, lebo vsak je rovnako bezpecna ako Kodiaq
My sme po vajicku kupili Joilie ispin do 4rokov. Potom kupujeme dalsiu.
@hiro ak myslíš nehody kde vždy prežilo iba malé dieťa ... Tam veľký úlohu zohralo to, že bolo vo vajci v protismere...deti v smere jazdy už také šťastie nemali.
K otázke 15 m dieťa patrí do protismeru...min do 4 rokov áno zákon to neprikazuje ale je to pre dieťa naj... Napíš na FB : deti v aute.
Poradia kvalitnú sedačku v rámci daného rozpočtu.
@44janica44 som tu :D Moze napisat aj mne :D a ďakujeme za odporucanie
Kazda jedna je dobra a dostatocne bezpecna. Jedine tak sa lisia vo funkciach - ako vyklopenie aby dieta mohlo spat.