Autosedačka otočná o 360°

claudybaumy
22. nov 2022

Viete mi poradiť sedačku 360* otočnú
Maly má pól roka 7-8 kíl
Chcela by som takú ktorá bude čo najdlhšie v protismere jazdy.

tamarkissova
22. nov 2022

My mame tuto a som plne spokojná.. https://www.mall.sk/autosedacky/lionelo-autosed...

tani777
22. nov 2022

Do pokracovacej sedacky ma ist dieta ked aspon 2m samostatne sedi..pre 6m je najidealnejie a najbezpecnejsie vajicko
Nepises rozpocet,to je tiez dolezite 🤷‍♀️
Inak 360stupnov a co najdlhsi protismer ma napr.besafe izi turn 0-18kg (ak by si vybrala besafe izi turn B,tak do nej moze ist aj nesediace dieta)..besafe izi twist je 0-18kg ale da sa natocit len do dveri,nie je 360 stupnov (verzia B je tiez pre nesediace deti)..tieto sedacky maju vyhodu v tom,ze vyrovnaju akykolvek sklon sedadiel v aute,cize naozaj sadnu do kazdeho auta
Potom napr.joie i-spin 0-19kg,je vhodna aj na sikme sedadla..joie i-spin grow je 0-25,do 100cm je povinne protismerna,potom musi ist do smeru a puta sa len 3bodovym pasom auta,je pri nej potrebne mat aj toptether...tieto ale nie su vhodne pre nesediace deti

evkao
22. nov 2022

@tamarkissova mna by zaujimalo, s cim si spokojna pri tejto sedacke

evkao
22. nov 2022

@tani777 co najdlhsi protismer a otocna ma Joie i Spin 360, a Nuna Todl, obe do 19kg

evkao
22. nov 2022

@claudybaumy a ake mate vajicko? a nepisala si, ze si uz sedacku kupila?

lelia
22. nov 2022

mala som cybex a max.spokojnost

tamarkissova
22. nov 2022

@evkao 4 polohy autosedacky, dá sa dať do protismeru, keď je dieťa väčšie, a zaspí tak si ho trosku naklonis aby mal taký polosed do druhej polohy že ho nebude bolieť chrbátik ani hlavička mu nespadne.. celkovo je ta kontruskcia aj autosedačka veľmi kvalitná a pevná, má jednoduché zapájanie na cvoky , čiže keď potrebuješ vybrať a dať spat máš to veľmi rýchlo, nieje ani taká ťažká.. pasy sú asi ako na každej autosedačke, má tak isto striezku na hlavičku keby svietilo slnko ako clonu, polohovatelnu opierku hlavy

jolana2804
22. nov 2022

@tamarkissova Ale jinak je to jeden velkej šrot. O kvalitě se mluvit vůbec nedá

tamarkissova
23. nov 2022

@jolana2804 každému vyhovuje niečo iné, ja som spokojná

evkao
23. nov 2022

@tamarkissova tato sedacka ma protismer mozny len do 13kg, potom musis dieta otocit do smeru jazdy, takze o bezpecnosti sa tam ale ze vobec neda hovorit - okrem toho aj otocnost tam trosku nedava zmysel, kedze sedacku musis upevnit aj na top tether, takze vzdy ked ju chces otocit, musis najprv povolit top tether a az potom sa da otocit (ak ju teda mate v aute nainstalovanu spravne), a pevnu konstrukciu si predstavujem trosku inak

claudybaumy
autor
23. nov 2022

@evkao vrátila som ju lebo keď som si toto všetko prečítala tak bola absolútne nevhodná
No viem že by mal sedieť dva mesiace ale on sa nám už do vajíčka nevojde už tam sedí taký napraskany
Preto by som chcela otočnú a polohovateľnu aby som ho vedela dať do mierneho ľahu

jankalukasova
23. nov 2022

@tamarkissova spokojná budeš akurát tak do prvej nehody. Jasné... Nemusí sa stať ale táto šedacka nie je ani bezpečná a už vôbec nie kvalitná.

evkao
23. nov 2022

@claudybaumy ake velke mas dieta? vek, vyska, vaha? ake mate vajicko?