poradte prosim, neviem sa rozhodnut.
tiez som sa rozhodovala medzi tymito dvomi kedze som ich v jednom teste videla ako najlepsie,romer bola lepsia len v udrzbe,inak co sa tyka bezpecnosti v tom teste boli na rovnakej urovni..takze rozhodla cena a maxi cosi je lacnejsia takze mame tuto...som spokojna aj ked pri nasej Simonke je v jednom kuse vyzera totalne katastrofalne kedze ta si spaja cestovanie autom s jedlom 😀
kupili sme Römer king plus, zatial spokojnost, hlavne co sa zapinania pasov tyka. dakujem za rady dievcata 🙂
@13sylvianela určite nebudeš ľutovať, my sme ju tiež mali s upevnením na isofix a spokojnosť maximálna 🙂 slúžila od Šimčových ôsmych mesiacov do troch rokov a stále bola ako nová...
@vivusika Ďakujem
tiez sme kupili ..
tak dufam,ze bude dobre sluzit :O)
Ahojte práve sa chystáme tiež kúpiť romer king plus (9-18). Počula som, že má rôzne typy poťahov. Vedeli by ste mi poradiť ktorý je lepší. Náš malý sa veľmi potí a momentálne vo vajíčku je to katastrofa ako býva spotený:(( Počula som, že romer je v tomto smere výborná a dieťatko sa v nej veľmi nepotí. aké máte s týmto skúsenosti? Alebo je lepšie obstarať si letný poťah alebo vložku proti prehrievaniu? Prosím poraďte. ĎAKUJEEEEM🙂)
@emea8 My mame tuto: http://www.nejlepsiceny.cz/autosedacky/romer-ki... Je to Highline verzia a tato kravickova - co som pocula - ma potah ako ine nemaju. Maly sa v nej nepoti, no je pravda, ze ju pouzivame len 4-5 mesiacov a leto az teraz zacina... Romer predavaju letny potah na sedacky, tak ja si myslim, ze staci kupit tu zakladnu verziu classic a na leto si dokupit letny potah a ten lahko vyperies... 😉
Pred kúpou je lepšie odskúšať sedačku upevniť do auta a aj spolu s dieťatkom...a vybrať tú, v ktorej sa dieťatko cíti dobre 😉
baby a na Romer musim mat isofix? na Maxi cosi nemusim?
pretoze my pouzivame 2 auta,tak by to s isofixom bol problem.. aj ked je to s isofixom bezpecnejsie ze?
dakujem za radu
@biba321
oba z uvedených výrobcov majú autosedačky bez aj s isofixom
@biba321 ved ked je sedacka s isofixom neznamena ze sa da pripnut len tak, moze sa aj klasicky pasom ako ostatne
@babymarket_sk
@krpcok
@elfka.elfka
dakujem za odpovede
ako sa prosim pripevni sedacka-ze sa moze aj v protismere jazdy? to je asi bezpecnejsie.. ja mam 10 mes.dietatko,9 kg,by som ho este v protismere radsej dala-je to mozne aj bez isofixu?
aky je prosim rozdiel,resp. ktora je lesie: romer king plus 2013 alebo brutax first clas + 2013?
a neviete ci byvaju aj akcie na autosedacky,resp. na akom portaly su najlepsie ceny?
dakujem vopred moc
@luliu
kukni tu http://autosedacky.heureka.sk/britax-first-clas...
aj ked tomu moc nerozumiem ako to pripevnim proti smeru jazdy-len polozim ako vajicko?
a ked v smere jazdy-tak priputam pasmi - staci to,je to dost bezpecne,udrzi to sedacku?
a isofix kebyze chcem,to asi nie je v zakladnej vybave sedacky vsak?
@luliu a myslis ze je dobra tato sedacka,mam ju kupit? my mame stale vajicko,ale hrozne male mu je
baby zero,uplne krpate
a potom este nejake neznackove,sirsie,ale take obycajne plastove nekvalitne,a hlavne pruhy mu uz nezapnem,tak sa mi to zda hrozne riskantne takto chodit v aute s babetkom..
a ked dam tu autosedacku protismeru,to sa len oprie ako vajicko medzi predne a zadne sedadlo a pasom,ze?
Myslím ze je ok a potrebujes taku, kedze do vajca sa ti nezmesti a 9-18 nevyhovuje, kedze este nesedi
Ak by mal niekto zaujem, predavam Romer safefix plus s isofixom, pouzivanu cca rok v super stave. Mam v inzeratoch
my mame maxi cosi tobi a sme velmi spokojne, ale presne sme sa rozhodovali medzi tymito dvoma )
baby, ak by ste niektora mali zaujem o fungl novu autosedacku Maxi cosi Rubi vo farbe wallnut brown, este s visackami, tak sa mi ozvite. Dam za dobru cenu
kočky chcem sa spýtať na autosedačku Romer King Plus, práve mi prišla poštou a to polohovanie sa mi zdá na spanie málo, myslela som že to bude oniečo viac na ležato 😕 ako v nej spinkajú vaše bábatká? ďakujem
@radsar rozdiely, co poznam su akurat v pocte poloh opierky, ze RUBI ich ma 8 a TOBI 7, obe sa daju polohovat sed-oddychova poloha lah, maju bocne opierky hlavy. Tobi uvadza, ze extra vhodna opierka hlavy pre male deti, no ak tym myslia tu zahlavovu opierku, tak v tom ziaden rozdiel som si nevsimla.
na Rubi sa potah dava trosku tazsiedole (musis vyvliect aj popruhy - to je tiez rozdiel oproti Tobi), tym padom na Rubi sa neda dokupit letny potah napriklad.
@koran zial, co sa tyka nazvy oddychova poloha, neda sa to zrovnat u Roemerky s vajickom. Prosto tam to do vyraznejsieho lahu nedas, ani ak mas Evolvu, ani pri Duo plus.
Nie som si teraz ista v znackach ostatnych, lebo my robime len s Roemer, Maxi Cosi a Cybexom, ale napr tusim u Bebeconfort bola aj taka vyraznejsia oddychova poloha. Pre mna ale zas to nie je z hladiska crash testov teda kriterium na vyber sedacky.
Dufam, ze malinka si zvykne, my sme v Duo plus mali deti od cca 10mes a spinkali tam v pohode pocas jazdy, ze nepadala im hlavicka. Dala si to teda do max lahu polohy?
ak mozem poradit, ja by som isla do romerky. mam a som velmi spokojna. pozri testy http://auto.rodinka.sk/autosedacky/testy-autose.... ja mam s isofixom http://www.kociky.sk/autosedacky-detske-bratisl...