Má ju niekto? Bola by som rada, keby ste mi povedali skúsenosti. Vyberám sedačku 9-36. Pre túto som sa zatiaľ rozhodla, ale nepáči sa mi, že nemá Isofix. Ďakujem.
@helsinka Doteraz sme mali Tobi, a bola výborna. Preto chcem zostať pri Maxi Cosi a vyhliadla som si Rodi. Práve zisťujem, že Rodifix 2015 je s Isofixom a Rodi Airprotect 2015 je bez. Len mňa láka tá opierka rúk u klasickej Rodi. Ale nepáči sa mi, že nemá Isofix. Vy máte bez opierok na ruky? Kúpila by si ju znova? Veľa cestujeme, preto by som chcela vybrať najvhodnejšiu kombináciu bezpečnosť + pohodlie. Opierka chrbta je dosť široká? Ďakujem Ti za info. Ingrid
Máme tú klasickú Rodi s isofixom bez opierok rúk. Ja som trvala na Isofixe a predtým sme mali Tobi (teraz ju má mladší) preto som neváhala a kúpili sme tiež Maxi Cosi. Určite by som ju kúpila znova. Je dostatočne široká, mne príde aj pohodlná, dokonca sa dá povytiahnuť akože do takého mierneho poloľahu, ale je pravda, že keď dcéra zaspí z predného sedadla to nepovytiahnem, musela by som zastaviť. My sme ju v obchode vyskúšali, dcéra v nej sedela, bola spokojná, sedelo sa jej v nej dobre, tak sme neváhali.
Ďakujem za info! Ten Isofix považujem za dolezitejší ako opierku rúk. Myslím, že som sa rozhodla.. Dik 😉
Maxi Cosi Rodi sú aj s Isofixom: máme takú v aute 🙂 ale tie sú až od 15 kg. Mala si na mysli Maxi Cosi Tobi?