Autosedačka Maxi Cosi Rodi

solarita
30. júl 2015

Má ju niekto? Bola by som rada, keby ste mi povedali skúsenosti. Vyberám sedačku 9-36. Pre túto som sa zatiaľ rozhodla, ale nepáči sa mi, že nemá Isofix. Ďakujem.

helsinka
31. júl 2015

Maxi Cosi Rodi sú aj s Isofixom: máme takú v aute 🙂 ale tie sú až od 15 kg. Mala si na mysli Maxi Cosi Tobi?

solarita
autor
31. júl 2015

@helsinka Doteraz sme mali Tobi, a bola výborna. Preto chcem zostať pri Maxi Cosi a vyhliadla som si Rodi. Práve zisťujem, že Rodifix 2015 je s Isofixom a Rodi Airprotect 2015 je bez. Len mňa láka tá opierka rúk u klasickej Rodi. Ale nepáči sa mi, že nemá Isofix. Vy máte bez opierok na ruky? Kúpila by si ju znova? Veľa cestujeme, preto by som chcela vybrať najvhodnejšiu kombináciu bezpečnosť + pohodlie. Opierka chrbta je dosť široká? Ďakujem Ti za info. Ingrid

helsinka
31. júl 2015

Máme tú klasickú Rodi s isofixom bez opierok rúk. Ja som trvala na Isofixe a predtým sme mali Tobi (teraz ju má mladší) preto som neváhala a kúpili sme tiež Maxi Cosi. Určite by som ju kúpila znova. Je dostatočne široká, mne príde aj pohodlná, dokonca sa dá povytiahnuť akože do takého mierneho poloľahu, ale je pravda, že keď dcéra zaspí z predného sedadla to nepovytiahnem, musela by som zastaviť. My sme ju v obchode vyskúšali, dcéra v nej sedela, bola spokojná, sedelo sa jej v nej dobre, tak sme neváhali.

solarita
autor
31. júl 2015

Ďakujem za info! Ten Isofix považujem za dolezitejší ako opierku rúk. Myslím, že som sa rozhodla.. Dik 😉

helsinka
1. aug 2015

@solarita Verím, že budeš spokojná 🙂

merilin
8. jan 2016

@helsinka v akom obchode ste nasli maxi cosi rodifix? nikde ju neviem najst

merilin
8. jan 2016

@solarita aku si kupila nakoniec sedacku?

helsinka
8. jan 2016

@merilin kociky.sk v shopping palace

merilin
8. jan 2016

@helsinka hmm tak dakujem, to je len v BA.nechyba vam ta opierka na ruky? polohuje sa lahko?

helsinka
8. jan 2016

@merilin myslím, že nechýba. Dcéra ju skúšala v predajni. Pozrite môj príspevok vyššie, tam je viac info.

merilin
8. jan 2016

@helsinka a romer ste nechcela? co vas odradilo? rozmyslam nad romer cybex a maxi cosi

solarita
autor
8. jan 2016

@merilin Kúpili sme Maxi Cosi RodiFix Berry Pink. Isofix je podla mna veľmi podstatná súčasť autosedačky. nemenila by som. Opierka rúk vobec nechýba.

helsinka
9. jan 2016

@merilin ani nie. Mali sme prvú Maxi Cosi tak som o inej ani neuvažovala, keďže som bola spokojná s Maxi Cosi.