Autosedačka Mama Kidies

poluk
26. dec 2021

Ahojte 😊 Máte niekto skúsenosť s otočnými autosedačkami Mama Kiddies ? Píšu, že sú od 0-36 kg.
Skutočne toľko vydržia ? Sú pohodlné aj pre bábätká, ktoré ešte nesedia ? A dajú sa ľahko prenášať z a do auta ? Pomohli by mi osobné skúsenosti.
Prípadne aj skúsenosti s inými otočnými značkami.
Ďakujem krasne 😊

babovka2321
26. dec 2021

@poluk viacmenej odpoved na tvoju otazku https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

Osobne, nedala by som do toho ani sediace dieta, nie to este mensie babatko.

poluk
autor
26. dec 2021

@babovka2321 Ďakujem veľmi pekne 😊

nikpa
26. dec 2021

@poluk teraz sme to riešili, prešla som si mnoho článkov a testov. Sedačka s tak veľkým rozpätim bola vo väčšine uvedená ako najmenej bezpečná. Bábo ktoré ešte nesedí, ak nie je vo vajci tak jedine do polohovateľnej autosedačky a max. do 25kg

panda21
26. dec 2021

Najviac bezpečná varianta je - vajíčko (nie z trojkombi), autosedacka 0-18kg (až keď dieťa sa samé posadí 2 mesiace) a teda kvalitnú, ktorá ma aj ADAC a iné doplnkové testy. Žiadne loveli, nania, mama, petit a podobne čínske smejdy. A posledná sedačka je 15-36kg. Vieš si predstaviť, žeby si kúpila topánky novorodencovi že 0-28? Žeby ich mal od narodenia do 3 rokov? Tie isté topánky? Neexist. A to isté platí aj pri sedačkách. Neexistuje, aby bolo niečo dobré novorodencovi a 10 ročnému dieťaťu. K tomu, dieťa tam pasívne sedí čo všetci vieme, pasívny sed je no go zóna.
Vajíčko- aton M, klipan dinofix, nuna..
0-18 - joie steadi, joie stages, joie i spin 360, nuna prym, besafe izi turn, axid..
15-36- joie travel, nuna ace, cybex atď atď.

poluk
autor
27. dec 2021

@panda21 dakujem velmi pekne 😊

panda21
27. dec 2021

@poluk za malinko, keby potrebuješ poradiť ešte, kľudne píš