Ahojte, prosím poraďte autosedačku ktorá by sa dala pripevniť aj v aute bez isofixu. Neviem či existuje taká ktorá by spĺňala všetky tieto kritériá
1. Isofix ale použiteľná aj v aute bez isofixu
2. Možnosť protismeru do 18kg
3. Otočná o 360°
Niečo cenovo dostupnejšie.
Ďakujem
@pseudomonas87 ďakujem, ja prave pozeram uz niekolko dni autosedacky roznych znaciek ale u vacsiny sa nepise ci sa daju pripnut aj pasmi.
A prave ze tie besafe su dost drahe.
@zus301 no ono je tam dosť draha ta základňa, lebo na ňu sa môžu napájať tie ďalšie ich sedačky, aj otočné, no.... Ale určite sa to oplatí, ved to môže zachrániť zivot
@zus301 nasla som ti v poradni na konikovi nizsie uvedene.
Dobrý deň.
zháňam otočnú autosedačku o 360 stupňov. Takú, čo sa pripája bezpečnostným pásom, teda bez Isofixu. Možnosť tohoto upevnenia nemáme a nové auto neplánujeme.
Mala by byť vo váhovej kategórii 0-25, 0-18, 9- 18 alebo 9 - 25 kg. Preferujem tie do 25 kg. Mám v tom zmätky, nakoľko v jednej predajni mi povedali, že otočné sedačky sa vyrábajú výlučne na ISOFIX, no na nete som niekde videla aj bez isofixu.
Môžem poprosiť nejaké tipy?
Ďakujem
Zuzana Švantnerová
ODBORNÍK
Dobrý deň,
v predajni Vám povedali v podstate dobre.
Len naozaj zlé "značky", alebo teda fakt zlé a lacné autosedačky bývajú otočné aj na pásy.
Okrem toho, je možné, že sú také ktoré umožňujú pripevnenie aj pásom a nie Isofixom. Vtedy však strácajú možnosť otáčania. Prakticky to nejde ak je sedačka upevnená pásom, lebo sa s ňou nedá na základni pohybovať.
S prianím pekného dňa,
Zuzana Švantnerová
poradkyňa výberu autosedačiek
www.detivaute.sk
@zus301 a este toto:
Ahoj Eli,
vedela by si mi prosim poradit bezpecnu autosedacku v kategorii 9-18kg alebo 9-25kg, ktora je otocna do protismeru a da sa priputat pasmi - bez Isofixu? Je taka vobec dostupna na trhu? Cenovo tak maximalne do 300€.
Dakujem za odpoved. 🤗
Eli Šimon
ODBORNÍK
Ahoj!
Trošku to máš pomýlené, lebo kategóriou, ktorá pôjde aj do protismeru, je jedine 0-18 kg (9-18 či 9-25 kg nejdú), alebo potom tých pár 0-36 kg (z ktorých asi jediná akceptovateľná, ale aj tak nie ideálna, by bola Joie Every Stage).
K tým 0-18 kg, ja osobne rovno odporučím Britax-Römer First Class Plus. Bezpečná, dobré testy, dobrá cena, pútanie pásom, pohodlná. Podľa mňa najlepšia voľba, ale teda ak by si chcela ešte nejaké možnosti, kuk aj Joie Stages.
@aaaadrianaaaa ďakujem, pozerala som vela na Joie nevedela som sa rozhodnut comu dat prednosť, nakoniec sme kupili Zopa Voyager 360.
@zus301 skus pozrieť Besafe značku, my mame ale takú tu pre najmenšie deti, do roka, len v protismere, da sa dat aj s isofixom, ale aj len s pásmi, a viem ze maju pre väčšie deti, otočnu o 360 stupňov, tu chceme kúpiť potom. Je to veľmi kvalitná značka, podľa ADAC crashtestov je z naj, stála ale dosť veľa.