Dobrý deň, prosím Vás mamičky poraďte 🙏
Rozhodujeme sa medzi autosedačkami Joie i spin 360 a Cybex Sirona S i-size. Auto mame so šikmími sedadlami (bmw rad1). Potrebovali by sme niečo pohodlné v com by sa dietatkam dobre spinkalo, keďže cestujeme hlavne v noci a dosť dlhé cesty. Mame dvojičky. A ešte otázočka keď dám dozadu dve autosedacky s isofixom sadne si so stredu ešte niekto?
My sme prave kvoli sikmym sedadlam kupovali Joie i-spin 360 a sme velmi spokojni. Akurat minuly tyzden som kupovala este jednu do auta k nasim (tiez sikme sedadla).
Zatial vozime v proti smere a je tam len jedna poloha, Sirona ich ma tusim viac - povodne som ju chcela kupit, ale kvoli sikmym sedadlam sme kupili Joie.
@nafka0483 Presne som nad tym uvazovala, ked som pisala - ci nepisem hlupost. Nam to povedal pan z predajne, ked nam ju ukazoval a daval do auta. Prizvukoval, ze v protismere mame syna vozit vzdy len v jednej polohe (tusim 1 alebo 6, teraz z hlavy neviem ktora to je, ale ze v protismere ma sediet, nie lezat) a ze v smere jazdy uz si to potom mozeme regulovat ako chceme.
Ale bude to asi len preferencna vec, cize ano - 6 poloh.
Veľmi pekne Vám ďakujem za rady. Boli sme rozhodnutí pre Joie ale v jednom nemenovanom obchode mi urobili pochybnosti a teraz sa neviem rozhodnúť.
Presne toto mi napísali:
My mame vlastnú skúsenost takú, že cybex Sirona S i-size sadla na šikmé sedadla lepšie ako Joie i-spin 360. A to tu prišiel zakaznik takisto s odporúčaním že Joie sa hodí na šikmé sedadla, takze boli sme prekvapení.
Každopádne rozhodnutie zostava stále na Vás, nútiť Vás do ničoho nemôžeme 😊
@beata_k dat niekolkomesacne dieta ktore nesedi a nepresahuje vahovy linit vajicka do autosedacky je hazard so zivotom -mamicka
@taktotedanie Ty mi nerad co je a co nie je vhodne, mamicka. Dakujem
@beata_k si precitaj odporucania a potom mudruj
Alebo prides na to ked sa nieco stane alebo ked budes mat dieta so skoliozou? Mas pravdu ty vies najlepsie matka
@taktotedanie Este raz a pomaly. Ty mi nerad a nereaguj na mna.
@beata_k tu moze reagovat kazdy kto to uzna za vhodne pekny den
@taktotedanie Sa nepchaj kde ta nechcu. Poznas?
@beata_k och trosku kludu v zivote ti prajem
@macaajaro ja mam tiez bmw 1, ale teda zatial som si nevsimla, ze by som mala sikme sedacky 😂😂 ak sa mozem opytat, to, ze ma vase auto sikme sedacky ma vplyv na autosedacky so zakladnou alebo aj bez zakladne? Riesim totizto aj ja kupu vajicka, som zmatena, lebo vobec neviem, ake kupit a ci vobec kupit s isofixom, kedze v jednom z nasich aut isofix nie je 🤷♀️ tak len aby som vedela, ci mam riesit aj to, ze mam sikme sedacky 😂
@andreaak05 Ano, pri vybere to treba zohladnit, pretoze sedacka nemusi sadnut dobre.
@nafka0483 dakujem 🙂 a viete mi aj poradit nejake vajicka na sikme sedacky? Asi bez isofixu, kedze priatel isofix nema.
@andreaak05 To neviem 🤷♀️ Porad sa na fb je tam skupina deti v aute alebo tak nejak sa vola a radia tam aj odbornicky.
@nafka0483 pisala som tam vcera, zatial nic. Skusim pondelok este.
Veľmi pekne ďakujem každej za reakciu a radu. Mrzí ma, že tu vznikol konflikt, ale myslím si, že to, že je každá z nás mamička ešte neznamená, že sme všetky spadli z neba s enciklopediami v hlave. Prosím Vás nevyhladavajte konflikty, tam kde nie sú a keď nieste ochotne prijať názor inej, veľakrát skúsenejšej tak sa pre Vaše dobro vyhnite komentovaniu, týmto nechcem vyvolať vojnu, ale chcela som iba radu a som tam kde som bola pred písaním tohto článku.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem, dohromady som sa nič nové nedozvedela, až na to, že moja 1 nemá až také šikmé sedadlá ako som to vnímala doteraz ja 😂😂😂 a že si mam nájsť obchod kde ich majú obe
@macaajaro za mňa určite joie. TOP autosedačka. A do stredu sa možno zmestí podsedak.