Ahojte, ma niekto tuto autosedacku? Ste spokojne? Na nete sa kupuju uz s isofixom alebo treba este dokupit zvlast? Ospraveldnujem sa, naozaj sa v tom nevyznam 🙈🙈🙈🙈
Zalezi pre ake dieta (vek,a hlavne teda vaha a vyska),pretoze tato je bez zmensovacej vlozky,ktoru este vacsinou detom treba
Nemám, ale plánujem kúpiť, je to kvalitná sedačka. Ale pozor, to E v názve znamená, že nemá vnútornú vložku, tak aby si potom nemusela zvlášť dokupovať
@dixitka ak mam 13 mesacnu dcerku, tak uz ju nebude treba, ci?
Autorka, sedi dieta samo viac ako 2 mesiace? Aku ma vahu a vysku? My mame joie i spin 360, otocna do 19 kg a sme velmi spokojni, ale vyuzivame aj zmensovacie.vlozky, ja by som radsej sla do i spin 360. Alebo najlepsie je poradit sa v skupine Deti v aute, oni vam odporucia najvhodnejsiu aj vzhladom na auto, v ktorom sa bude vozit.
To závisí od váhy a výšky 🙂 ako koment nado mnou, odporúčam fb skupinu Deti v aute, kde ti najlepšie poradia aj s ohľadom na typ auta, sedačky aj predávajú, a ak nemáš ďaleko BA alebo Žilinu, pomôžu s nastavením priamo v aute
@tani777 10 kg a 78 cm cca
moja ma 4,5 roka a stale ma cast vlozky v sedacke, takze radsej kupte s vlozkou, ako potom zvlast vlozky kupovat 🤷
@adka3321 ja som si myslela, ze to rozpravate o novorodeneckych vlozkach 😀😀 no nic, dam na Vas
@dixitka nemam FB, ale dakujem Vam aj vsetkym
@patusss vy mate aj s vlozkou ci bez? Ak sa smiem spytat...
Tak to určite ešte bude potrebovať tie vložky 🙂 môj syn má podobné miery, len je mladší 🙂 a isto kúpim s vložkami
to nie su novorodenecke vlozky, ale zmensovacie, aby deticky nemali privela miesta okolo seba.
@adka3321 ano, dakujem...uz som sa docitala 🙂🙂🙂
nas maly ma 2.5 roka a vyse 15 kg a este sme ziadnu vlozku nevyberali 🙂 takze pre rocne dieta urcite tie vlozky potrebovat budes (ako sa uz pisalo ide o zmensovacie, aby hlava nelietala, aby dieta riadne sedelo)
inak sme s nou velmi spokojni
Urcite kup so zmemsovacou vlozkou. Ja som kupila najprv bez a rychlo som dokupovala! Mala ma 2 roky a niektore casti tej vlozky este vzdy ma! Inak by v nej dobre nesedela.
Kúpila som verziu E bez vložiek, dala som sa nahovoriť v predajni a synovi bola obrovská. Vložku som musela dokúpiť. Inak super sedačka 😊
Mame, som spokojna. Bez isofixu, to je sucastou.