Dobry den,
pokukujem po tejto autosedacke pre trojrocneho syna. Ma cca 92-93 cm a 12kg. Paci sa mi, ze az do 25kg sa da priputat 5bodovymi pasmi. Avsak odradza ma, ze je tam velke vahove rozpatie. Tieto sedacky nebyvaju bezpecne. Syn sa teraz vozi v starsej sedacke, ktoru sme zdedili. Avsak nie som s nou spokojna ani co sa bezpecnosti tyka. Cize ju bezpodmienecne potrebujem vymenit. Je joie bold bezpecna? Nenasla som ziadne crash testy k nej. Pripadne este prichadza do uvahy joie spin 360. Len ci ta uz nie je zbytocna 😆
Dakujem za rady a postrehy 🙂
Ahoj my pouzivame joie bold uz dva roky, sme spokojny, akurat pozor na to ze ma trojbodove zabezpecenie, cize musis upasat pasom, zapnut do isofixu a pripnut aj na toptheter (toto nema kazde auto). Predtym sme mali joie spin ale maly nemal ani dva roky a uz v nej bedakal ze mu je nepohodlna a boli ho pri dlhsej jazde (nas 1 hodinu) chrbatik, ako sme vymenili za Bold zvlada aj dlhsie cesty ;) ked mas otázky kludne sa pytaj
@anicka182 dakujem. Ano mame v aute aj toptheter. Ona sa da aj polohovat, ze?
No da sa polohovat, ale na spanie to veru nieje, len jemne sa sedacia časť naklopi
Jednu nevyhodu vsak ma, a to tu ze ten dzindzik(to makke polstrovanie) na pase v strede medzi nozkami nieje prisity, ze ked dieta vystúpi velakrat mu to ostane medzi nohami...uz stokrat sme to stratili a stojeden krat nasli 😃
@anicka182 dakujem 🙃 este teda porozmyslam 😀
@evkao se vyzna 🙂 urcite ti poradi