Autosedačka Joie

janasilnajana
5. feb 2023

Ahojte viete mi poradiť, či malý sedí správne?? Novorodenecku vlozku sme vybrali, to mi prišlo ze tam mal malo miesta, malý ma rok. Autosedačka joie Stages 0-25kg FX. Ďakujem

evkao
5. feb 2023

maly ma okolo seba tolko miesta, ze tam moze plavat, pasy mu idu zle, sponu ma na brusku - vlozku vrat nazad

jolana2804
5. feb 2023

Má tam místa jak na letišti. Ta vložka je zmenšovací a potřebují jí i tříletý děti

miaka2
5. feb 2023

@evkao kedze riesim tiez sedacku rada sa priucim..ale z pasy ma zle som sa nedozvedela NIC. preco ma zle pasy, ako nizko ma byt umiestnena spona? S vlozkou sa mi tiez zdalo uplne malo miesta, nakolko chodime len 5 min. Do mesta mala cestuje vo vetrovke a aj bez vlozky je komplikovane ju tam napchat.. podla coho viem dokedy je potrebna vlozka?

evkao
5. feb 2023

@miaka2 kedze nevidim, ako mas v sedacke umiestnene dieta, ani v akej, ani kolko ma rokov, ake ma miery...., moc ti neporadim - a vetrovka nema co v sedacke robit ani na 2 minutovu cestu, teda ak sa bavime o nejakej bezpecnosti, vlozka je povacsine potrebna do min. 2-3 rokov, samozrejme zavisi od velkosti dietata

evkao
5. feb 2023

@miaka2 a ze idu zle pasy znamena, ze bedrove pasy ako aj spona su prilis vysoko, bedrove pasy maju ist cez bedra, spona by nemala zasahovat az do oblasti bruska, toto vsetko pekne skoriguje vlozka, prip. premiestnenie klinu, ktory je vo vlozke