Ahojte viete mi poradiť, či malý sedí správne?? Novorodenecku vlozku sme vybrali, to mi prišlo ze tam mal malo miesta, malý ma rok. Autosedačka joie Stages 0-25kg FX. Ďakujem
Má tam místa jak na letišti. Ta vložka je zmenšovací a potřebují jí i tříletý děti
@evkao kedze riesim tiez sedacku rada sa priucim..ale z pasy ma zle som sa nedozvedela NIC. preco ma zle pasy, ako nizko ma byt umiestnena spona? S vlozkou sa mi tiez zdalo uplne malo miesta, nakolko chodime len 5 min. Do mesta mala cestuje vo vetrovke a aj bez vlozky je komplikovane ju tam napchat.. podla coho viem dokedy je potrebna vlozka?
@miaka2 kedze nevidim, ako mas v sedacke umiestnene dieta, ani v akej, ani kolko ma rokov, ake ma miery...., moc ti neporadim - a vetrovka nema co v sedacke robit ani na 2 minutovu cestu, teda ak sa bavime o nejakej bezpecnosti, vlozka je povacsine potrebna do min. 2-3 rokov, samozrejme zavisi od velkosti dietata
maly ma okolo seba tolko miesta, ze tam moze plavat, pasy mu idu zle, sponu ma na brusku - vlozku vrat nazad