Autosedačka Gara 2013 Cam

fidoorkaa
13. feb 2013

Máte niekto skusenosti s autosedačkou Gara 2013 (CAM) ? Mám v pláne si ju kupit je od 0 - 18 kg ale neviem sa stale rozhodnut

p3tra11
14. feb 2013

@fidoorkaa ahoj, aj ja nad nou prave uvazujem... nasla som ju na jednej stranke za dobru cenu, ale nenasla som este vela referencii... na jednej nemeckej stranke akurat...

rybkavmori
22. feb 2013

ahoj. Referenciu síce na nu nemám, ale viem že veľa ľudí si ju kupuje. Mám známu čo sa zoberá distribúciou tejto značky na slovensky trh a ľudia si radi kupujú.

sasozuma
2. máj 2013

Ahojte, aj ja planujem jej kupu, nahodou sa nieco nezmenilo, je nieco nove? Dakujem za info....

fidoorkaa
autor
3. máj 2013

@sasozuma jednoznačne odporúčam skvelá autosedačka 🙂

simonasla
30. aug 2013

Ahojte chcem sa spýtať či ste ju nakoniec kúpili a ako ste s ňou spokojné? Ďakujem
@fidoorkaa
@p3tra11
@sasozuma

p3tra11
30. aug 2013

@simonasla nie, nakoniec sme kupili lifetime a sme spokojni 😉

fidoorkaa
autor
30. aug 2013

@simonasla ano kupili sme ju som spokojna. Mozem len odporucit🙂

simonasla
31. aug 2013

@fidoorkaa dakujem, pozdava sa mi naviac zo vsetkych 🙂

mimus265
11. dec 2013

@simonasla ahoj kupila si nakoniec tu autosedacku cam? si s nou spokojna? dakujem

simonasla
11. dec 2013

Ahoj kúpila som a som s ňou veľmi spokojná 🙂, odkedy je malý v nej tak cestovanie je bez plaču a hlavne tam má hromadu miesta aj keď je teraz naobliekaný. Neviem si ho predstaviť trepať do vajíčka ☹((. Ešte ju máme stale otočenú v protismere jazdy kedže je to najbezpečnejšie pre malého a nechám ho tak pokiaľ vydrží pozerať do sedačiek 🙂)))