Autosedačka Fisher Price verzus Nania Cosmo

mamina1234
14. júl 2014

Ahojte, prosim vas poradte mi aku autosedacku kupit? Mame 7,5mes. 75cm a necelych 9kg. Uvazujem nad Nania cosmo(skupina 0+,1) a nad Fisher price (co je teraz v akcii v tescu) Naniu som videla len na obrazku a ta Fisher sa mi zda tvrda... Nemate niekto nahodou tu Naniu? Je aj ona taka tvrda??? A este by som chcela vediet, ked ste kupili skupinu 0+,1 do kedy ste ju priblizne vyuzili? Alebo mam rovno kupit skupinu 1???

mamina1234
autor
15. júl 2014

☹ to nikto nema ani jednu z nich???

atreyu
15. júl 2014

@mamina1234 takto nemám ani jednu z týchto a pre také malé bábo by som skor kúpila naniu, tá FP je už skor pre vačšie pevne sediace detičky...osobne som kupovala po vajicku sedacku 0-25kg kde bol malý este dlho otoceny v protismere jazdy v polohe ako vo vajicku (autosedacka pierre cardin first)

gretka2
15. júl 2014

Fisher price ma aj taku istu, v tej velkosti, ako je ta Nania. Tu mame v druhom aute, a je uz malej takmer mala. Ale nemala som proti nej ziadne vyhradu, ani dcerka. A mam pocit, ze su uplne identicke. Je to rovnaky model, akurat si to FP dal "pod svoju znacku". Mne vyhovovalo na nej hlavne ta poloha na spanie, hlavne na dlhsie cesty, co sa v tej kategorii vyssie akosi uz neda tak pohodlne. Jasne, ze za tu cenu jednoducho nemozes pozadovat super kvalitu....ale dala sa.