Mate niekto skusenost s touto autosedackou? alebo s inou autosedackou od Fisher Price?
tiež by ma zaujímali názory, lebo teraz je v akcii v metre
@dibisd - ta tema tu bola par dni dozadu. V tej konfiguracii 9-36kg je pre to 9kg dieta uplne nevhodna - ziadna ochrana proti bocnemu narazu, uplne volne stavce, proste vsetko. A niekto daval link, ako preletela v crasch testoch.
Ze je nieco v akcii? Baby neblaznite, prve je bezpecnost a az druhe je cena. Toto je vec, ktora vasmu dietatu bude ochranovat zivot - a pri tejto je to rovnake, ako keby tu sedacku vobec nemalo.
@kvata - kvalitne sedacky s najlepsimi vysledkami testou - su maxi cosi priori/tobi/pearl, cybex, romerky, storchenmühle. Mimo tychto by ma ani nenapadlo vyberat.
@anjelicek26 ďakujem za radu, určite si o týchto autosedačkách niečo naštudujem, ja iba začínam hladať a značka fisher price predsa niečo znamená, ale asi iba na niektoré produkty - napr. hračky
@kvata - ono je to vzdy tak, ze firmy, co maju takto "diverzifikovane" portfolio - teda vyrabaju vsetko od hraciek, cez sedacky az po cumle - nikdy nedosiahnu taku kvalitu jednotlivych produktov.
Su firmy, ktore sa specializuju len na autosedacky - to su tie hore uvedene. Ich cely vyskum, vyvoj, testovanie, vsetko sa zameriava na ten jeden produkt. Nie je to len taka "bokovka", ale je to pre nich to najdolezitejsie. Ale pre fisher price? Vyraba to pre nich niekde v cine vyrobca X a nalepi na to ich znacku. Ani tomu materialu a jeho nehorlavosti by som ani slovo neverila.
Je pravda, ze tie ostatne sedacky su drahsie - ale su aj akcie, treba hladat, kym ti to neponahla - ale toto fakt nie je nieco, kde treba setrit, lebo fakt, ked do vas nabura auto - je to to jedine, co tvoje dieta bude chranit. Ja som osobne bola pri nehode, kde totalne zdemolovane auto, rodicov ozivovali, hrozny pohlad :( Ale vies co? Policajt prave vytahoval zo sedacky asi rocne dieta, ktore napriek preliacenym dveram a urcite vtlaceniu do auta - nemalo ani skrabanec. Tak mi to tak utkvelo v hlave. Ze vdaka bohu.
ďakujem za názor, určite s tebou súhlasím
@dibisd .