Dobrý, prosím vás, aká je vhodná autosedačka do škoda superb 2011 combi, syn má 9.5kila, 7 mesiacov. Hľadáme niečo na dlhšie, ale hlavne bezpečné. Ďakujem krásne za tipy.
Mali sme Superb combi, ale rok vyroby neviem. Kazdopadne, ma to sikme sedacky. Zatial nechaj dieta vo vajicku, ja mam 7 mesacne dieta a je vo vajicku, Joie, je do 13 kg a do vysky cca 85 cm, takze v tomto vajci sa vozil este aj skoro 2 rocny starsi syn. Potom mu uz bolo uzke, tak sme presli na Joie Spin 360, sedi na sikme sedacky, bolo to v Superbe dobre, v Octavii mali svagrovci Nuna Rebl Basq. My teraz mame 7 miestny Chrysler a aj Spin, aj Nuna sedi, tiez su sikme sedacky. Syn uz ma vyse 2,5 roka a vozi sa v smere jazdy uz. Ale take 7 mesacne musi byt v protismere, do 15 mesiacov by malo byt v protismere urcite. Nekupuj sedacky 9-36, v tom sa Ti strati, nie je to bezpecne. Zober kategoriu do 4 rokov, do 104 cm cca a najlepsie protismernu. Nam vychadzalo toto najlepsie. Dcera 8 rocna ma potom Joie i Taver, co je od 15 kg az. Syn 10 rocny ma podsedak, ale to uz manzel zauradoval, keby na mne bolo, mal by sedacku este...🙄.
Asi vsetkym detom nevydrzi tak dlho, nas bol spagetka chuda, aj je.
@veron2811 autosedačku kupovať až keď dieťa sedí samostatne aspoň 2 mesiace, inak odporúčam skupinu Deti v aute na FB