Autosedačka do 200 eur

anorev123
11. mar 2023

Prosím poraďte, ktorú autosedačku z týchto dvoch kúpiť.
Ak chcete odporúčať iné autosedačky tak strop je 200 eur, potrebujeme ju len svokrovcom do auta.

bluemoon24
11. mar 2023

@anorev123 specifikuj, pro koho sedacka je (vek/vaha/vyska) a do jakeho auta pujde. Obe vybrane jsou nic moc. Nechtela bys radeji bazarovou kvalitni?

zafir01
11. mar 2023

@anorev123 ja idem pre 13 mesačnú kúpiť v lete pokračovaniu sedačku. Do leta bude vo vajíčku ešte..
A idem kúpiť joie steady. Určite budem voziť v protismere
Chcela som aj joie Stage, ale vozím vzadu 3 deti, takže koli šírke volím steady. Cenovo zodpovedá tvojmu stropu

zorkahorka
11. mar 2023

Ako casto bude vyuzivana a na ake trasy? Ak len semtam a na par kilometrov, vyberala by som na bazari

nykkushka
11. mar 2023

My máme dve sedačky, obe petite and mars a sme spokojní... Viem, že sú určite aj bezpečnejšie a typy topy voziť do neviem kedy protismere, ale nás malý protismer jazdy neznášal.. Takže nám táto značka a sedačka vyhovuje, mame konkrétne ten typ čosi dala a o radu nižšiu...

evkao
11. mar 2023

@anorev123 Prime II isofix je sedacka v smere jazdy, ak to ma byt pre rocne dieta, tak ani na obcasne jazdy - ja neviem, ci to ludia stale nechapu (to teraz nemyslim na teba), ze tukanec sa moze stat kdekolvek, aj na trase 100m od domu, a pre take male dieta, ktore este nema absolutne vyvinutu a spevnenu chrbticu, moze mat aj takyto maly tukanec v smere jazdy fatalne nasledky