Ahojte, chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti s touto autosedačkou. Ďakujem, Tinka.
@danusskaaa A prosím ťa, nevŕzga Vám opierka alebo niečo také? Prišla mi tento týždeň kuriérom, vozili sme sa celý týždeň, cez víkend ostala v aute, prišli zimy mrazy, a dnes ráno som do nej posadila malú, a tá opierka hlavy strašne vŕzgala... ale predtým som si to nevšimla. Tak neviem čo to je, a či sa to mohlo stať chladom napríklad, alebo to tak skrátka je...alebo je to chybný kus.... aby som vedela a prípadne ju ešte stihla vrátiť...Ďakujem
@tinka_21 my inak máme tiež Cybex X-Fix, a už tretiu. (do viacerých áut pre viacero detí 🙂 )
Od prvej skúsenosti zostávame pri nej. Máme inak aj X2-Fix, ale to je zbytočné, tam sú vlastne len nadsadené také polystyrénové kapsule po stranách, ktoré sme aj tak hneď zložili, lebo to len zaberá miesto...
Inak žeby vŕzgala, sa mi nezdá. Práveže dobre drží v aute, ako písala pani predo mnou...
@tinka_21 nevrzga. Praveze super drží pokope. Predtým sme mali chicco ale len do 18 kg z takým podstavcom a tam to vrzgalo. Teraz úplne tichucko všetko ide.
My mame a velka spokojnost 🙂
@danusskaaa To len malá ako si oprela hlavu a usadila sa do nej, tak tá opierka vrźgala.... neviem...
@danusskaaa
Včera som ju rozobrala, a už som na to prišla... tie polystyrény sú tam prilepené páskou a tá bola pokrčená a miesta kde boli medzery a malá sa oprela, tak tam to vŕzgalo...máte to aj vy tak polepené?
@tinka_21 nemáme tam pásku. Čisto len polystyrén a na tom poťah.
@danusskaaa Tak ti pošlem foto, pre tú srandu ;) Ešte je tam aj napísané na tej páske "Cybex" a v angličtine a nemčine, že neodstraňovať. Dala som ju dole a prelepila novou už natesno, aby sa to nehýbalo a nešušťalo. Ale popravde, celkom je to vtipné, keď človek zistí, že autosedačka za kopu peňazí, je vlastne plast, polystyrén a lepiaca páska... neviem či je to na smiech alebo do plaču😅 My už len môžeme veriť, že naozaj plní bezpečnostnú funkciu
@tinka_21 asi tak, tiež má sokol systém, polystyrén zastrceny v plaste a drží ho len poťah.. Ale pásku tam nemám žiadnu. Fakt len dúfať, že dá nič nestane...
@danusskaaa Ja mám asi bezpečnostný prvok navyše 😀 lepiacu pásku 😀
@danusskaaa posielam foto, za kvalitu sa ospravedlňujem, je trochu rozostrená
@tinka_21 ahoj, mame tu sedacku pre velku slecnu a mame tie od 9-36 Pallas pre dve mensie a sme velmi spokojny. my cestujeme dlhe trate tak sme chceli nieco pohodlne. hlavne velka sa nam lamala v sedacke a toto si pochvalujeme, konecne si oddychne cestou aj ona. co sa tyka vrzgania, ja si myslim, ze to bolo chladom, umela hmota proste reaguje. skus si ju odskusat vo vnutri, v teple, ked sa ohreje a nebude uz urcite vrzgat.
My ju máme, len v modrom. Je super, perfektne sedí, mala ma kopec priestoru a hlavne keď spí tak jej trošku zahneme hlavu, aby jej nepadala dopredu. Maximálna spokojnosť.