Autosedačka Concord Transformer Xt 2012 15 až 36 kg

babulka123
13. máj 2012

mate nejake skusenosti?
rozmyslala som nad viacerymi autosedackami, britax evolva, cybex a concord.. britax a cybex mi pridu strasne uzke.. ked si beriem ze tato autosedacka bude min. do 10 rokov.. teraz je to ok ale co o 3-4-6 rokov..concord sa mi paci kvoli svojmu uzasnemu systemu ze aj ked sa zdvyha opierka hlavy o to sa rozsiruju aj opierky na trupe, da sa polohovat... poznate ju niekto ?

babulka123
autor
14. máj 2012

nikto nic ???

janna_1
27. aug 2012

Ahoj babulka. Obstarali ste concordku trans.. xt 2012? Prave uvazujeme nad jej kupou. Prosím napíš Tvoj názor. Vďaka.

ewwe
3. okt 2012

ahoj baby, ja tiez hladam novu sedacku, ta concord sa vraj zlomila pri teste http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/test-tieto-... tak cim viac hladam tym vatsi chaos v tom mam 😒

buggies
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciakral
11. aug 2013

concord transformer sa nám pokazila po dvoch rokoch a mesiaci používania, čiže presne po uplynutí záručnej doby. Z obchcodu Brandon v Rači nás odprevadili, že žiaľ také sú concordy a ani nevedia kde by nám to opravili. Sedačku tak máme nepoužiteľnú, nakoľko ostala zaseknutá v najvyššej polohe ....

danka_ba
6. jan 2014

My mame z roku 2011 a sme s ňou doteraz spokojní. A práve teraz sme objednali concord transformer XT 2014 pre mladšiu 🙂

lucky14
14. mar 2015

@danka_ba ahoj. Tiež uvažujeme nad touto autosedačkou a chcela by som sa spýtať či ste spokojní a ako sa malej v nej sedí. Ďakujem za odpoveď.

danka_ba
15. mar 2015

@lucky14 ahoj, sme spokojni. Malej sa v nej dobre sedi a je prakticka. Bez problemov si ju vymiename medzi autami. Jedine co mne osobne tam chyba je poloha ked dieta zaspi v aute. Da sa sice trochu upravit, ale podla mna malo.
Inak sa aj dobre cisti 🙂

lucky14
16. mar 2015

@danka_ba Ďakujem pekne za odpoveď. Presne kvôli tomu polohovaniu zvažujeme Cybex ale ten nikde v okolí ju nemajú aby som pozrela osobne.

danka_ba
17. mar 2015

@lucky14 kúpila som cestovne vankúše a vybavené .)

asi raz ročne potrebujem aby spali aj v aute.
Treba zvážiť či to polohovanie súrne potrebujete.

lizuzu
17. mar 2015

@danka_ba ahoj prosim ta a kde ste objednavali sedacku a kolko vas vysla???....chceme tiez pre mladsieho ale ju chcem kupit cez net...,starsi ju ma a sme velmi spokojniiii(v tom obchode, co sme mu kupovali, tak ju uz nemaju...preto sa pytam🙂)....dakujem krasne a pekny den prajem

danka_ba
17. mar 2015

@lizuzu jejda to uz bolo davno ...
prvu sme objednali z Nemecka a druhu sme si vygooglili ceny tu u nas a podla toho 🙂

lizuzu
23. mar 2015

dakujem za odpoved🙂 uz ju mame aj my🙂