Hľadám referencie na túto sedačku ale zatiaľ veľmi neúspešne. Máte niekto skúsenosti? Akékoľvek 😀 ďakujem
Maly ma 11m.Mame maxicosi opal.objednala som tuto reverso no teraz neviem ci nebudem lutovat.
@tinushka13 no Adam je zatial este vo vajci, ale uz davnejsie som chcela objednat tu reverso, ale fakt som sa bala toho protismeru, teda chcem protismernu autosedacku, no ln co ked ozaj o nejkych 6m ten protismer neznesie?! mozem kupit dalsiu, takze radsej asi dame peniaze do sirony, lebo tu v pripade potreby mozeme otocit do smeru. ale ako ta reverso nemala zle vysledky, len teda, ze vylucne protismer tam je ma odradilo
@liligreg Ja mám teraz maxi-cosi opal. aj ju predavam som s nou fakt spokojna. no uvidim ked mi v utorok pride ta reverso aka bude. hadam ebudem lutovat predaj opalu. alebo predam trochu neskor ked otetstujem. mne ten prostismer vyhovuje. malemu zatial tiez. no teraz sedí vpredu ale chcem ho dat doazdu k sestricke. tam nech spolu zuruju 😀 som zvedava. nazivo som ju nevidela len ma zaujala. a mozno ju budem predavat hned akopride ked aly v nej nebude chciet byt. do Opal sa v pohode zmesti aj moja 3,5 ročná. tým že sa dá pekne roztiahnut tak má kopec miesta. len ona už v nej nemôže byť kvôli váhe. má 17,5kg a tá je iba do 18kg ☹ inak by som jej ju asi nechala. v kazdom priade som zvedava 😀 😅
tinushka13 mozem sa spytat ako stespokojny s tou sedackou? Ona ma len trojbodovy pas, nie je to malo,teda ze by bolo lepsie keby bol 5 bodovy, aj ked podla fotky maleho vyzera ze je to napevno. Dakujem 🙂
@angie19 som velmi spokojna. a 5bodovka netreba lebo upinanie je celkom hore. ono sa olohuje len ten spodny pas.. tie dve horne s tou ochranou su napevno. cize aj ked sa odopína tak sa uvolnuje len ten spodny medzi nozickami. nema sancu sa vyvliect z tych popruhov ani sa nezosmyknu. vozim v nej aj moju 3,5 rocnu 😀
@tinushka13 ahoj, zvazujem tiez tuto sedacku, chcem sa ta spytat, ci sa maly este v pohode do nej zmesti, vyzera taka mensia. Dakujem za odpoved
@tinushka13 a este ci sa da aj polohovat
@silviettaa @silviettaa ahoj. maly ma v nej miesta dost. ale co sa tyka noziciek. vacsie deticky musi amat pokrcene nohy. vozila som v nej aj dceru 4r pokial sa zmestila na vysku ako povoluje sedacka a v pohode. pytala om sa jej na to ci sa jej dobre sedi v tej sedacke.. ze ano. sedacka sa da polohovat v podstate pokial to dovoli system a zalezi aj aky sklon sedacky v aute mate. vyskovo sa nastavuje opierka hlvicky a potom na ten isofixovej nohe nastavujete skon sedacky az pokial nemate zelene indikacne okienko. mne to dovoli v jednom aute aj tri polohy urobit a v druhom len dve. ako vravim zalezi od skonu sedacky auta nie autosedacky. skuste prist do predajne a poziadajte nech vam to vyskusaju na vasom aute. mne takto skusali sedacku pre dcerau.
@tinushka13 dakujem velmi pekne za vycerpavajucu odpoved, dnes som bola pozriet v obchode, mali len concord ultimax a to polohovanie je tam len minimalne, cize 5 mesacne dieta by som tam este nemohla dat a kedze jazdime na dlhe cesty, tak to polohovanie je pre mna dolezite. No musim to este premysliet ...
Aha to meviem aka he lebo moja je od miminka.ma babatkovsku vlozku.
Ja som nad nou velmi uvazovalA, jedine ci ma odradilo, ze sa da pouzit výlučne v protismere.