Ahojte maminky máte skúsenosti so sedačkou Chicco Xpace ?? ak je tam ten Isofix nnepotrebujete požívať pásy pred dieťa ?
@miska333 ahoj, v pohode, neviem to porovnat s inymi, ale z mojho pohladu je tato super. Malu tam mame doteraz, je tam spokojna, za hlavou ta cast sa da posuvat, tak ako rastie, je polohovatlna, pohodlna. Takze super 🙂 z bezpecnostneho hladiska by mala byt tiez dobra, ale to by som nerada overovala ;) myslim ale ze potah nejde dat dolu a oprat, ale to neviem ci na inych ide, takze moj zaver je ze by som ju kupila aj nabuduce.
Ahojte, jedna moja známa si tiez objednala tuto autosedačku a zatiaľ sa na nu nesťažovala, má ževraj aj dobre testy čo sa týka bezpečnosti a na ten poťah sa v blízkej dobe opýtam či sa dá oprať :P
Takže som tu zas a zisťovala som a ten poťah sa teda dá úplne v pohode oprať ;)
Ahoj, prave dnes sme ju kupili, tak este neviem ci som spokojna 🙂 nebola v mojom uzsom vybere, ale presvedcili nas ze je to vyborna volba 🙂 my sme kupovali bez isofixu, ale pokial viem, ten hra ulohu hlavne v uchyteni sedacky, a nie v uchyteni dietata. to ,usi byt samozrejme zapasane, nie? sy myslim... 🙂 ale vidim ze si to pisala uz .sep. tak aspon napis ako ste sa rozhodli a ci ste kupili.