Autosedačka Chicco Oasys 2-3 Fix Pls od 15 do 36 kg black

lilidada
29. nov 2015

ahojte mamičky, máte niektorá sedačku CHICCO Autosedačka OASYS 2-3 FIX PLUS od 15 do 36 kg black. ako ste s nou spokojné? dakujem velmi pekne za odpoved.

merilin
19. dec 2015

@lilidada dobry den, kupila ste ju? rozmyslam nad nou

lilidada
autor
20. dec 2015

@merilin dobry,ano uz ju mame doma🙂

merilin
20. dec 2015

@lilidada a ste spokojna? dobra je?

lilidada
autor
20. dec 2015

@merilin este ju nepouzivame lebo ju ma mala k vianociam ale da sa tam vsetko nadstavovat podla potreby a vyzera byt dobra....len okolo hlavy nie je az taka makka ako hovoria,inak nic take som si na nej zle nevsimla....

merilin
20. dec 2015

@lilidada dakujem

lilidada
autor
20. dec 2015

@merilin nie je zaco))) este ze tie kolieska s jtorymi sa nadstavuje sa trochu tazsie otacaju....

talbotko
20. dec 2015

my ju mame uz zhruba dva roky... vyhoda je, ze potah sa da cely zvliect a pekne oprat... ale som sklamana z toho polohovania... nie je to nejak extra vyrazne, na dlhsie cesty sme museli dokupit aj taky ten vankus okolo krku, pretoze mu padala hlavicka dopredu, ked zaspal... a tiez sa nam uz odlepil na jednej strane polystyren od konstrukcie v oblasti hlavy... priznam sa, ze som cakala trochu viac za tu cenu.... druhy krat by som ju asi nekupovala....

lilidada
autor
21. dec 2015

@talbotko no super....som.zvedava kolko vydrzi nam

lilidada
autor
29. dec 2015

Vratila som ju

merilin
30. dec 2015

@lilidada a preco ste ju vratila?s cim ste nebola spokojna?

lilidada
autor
30. dec 2015

@merilin a tak mne sa nepacilo ze kedze sa da oddalovat boky sedacky tam kde su pliecja tak uz pri dotyku sa to pohybovalo a nezdalo sa mi to ako dostatocna ochrana pri naraze ked sa to hybe uz pri dotyku....