Ahojte mamky....chcem sa opýtať na autosedačku caretero scope.... Tie ktoré ju máte...Máte ju v strede, alebo pri okne?? Dá sa dať aj do stredu?? Teda, v strede nie sú tie pásy, na zapnutie aj hore.... či áno?? A keď ju máte pri okne, dá sa sklopiť aj do ľahu?? Nezavadzia tam to predné sedadlo???Chystám sa ju kúpiť malej na vianoce.... Ale rozmýšľam nad tým, kam ju potom v aute dám, ak do stredu, asi ju riadne nezapnem pásmi, ak k oknu, bude da dať sklopiť aj do ľahu...??? Ďakujem
@katy1979 ano, mame len stredovy pas 🙂 tak to risknem a objednam 🙂
@zuzka_puska aj my ju mame a mame ju pri okne najprv sme ju mali v proti smere jazdy a sedacka nam nezavadzala ale mame renault megane grandtour2. Ale segra ma peugeot 307 a tam musela byt sedacka dost v predu posunuta.zalezi od auta.a teraz ju uz mame v smere jazdy a taktiez nam nezavadzia predna sedacka.a v strede sa da tiez zapnut sice sme ju tam nemali ale viem ako sa zapina a urcite sa da zapnut 🙂
@pipinka4 ak ma ale zuzka iba stredovy pas nepriputas tam ziadnu autosedacku. Vy ste mali v strede normalne pasy.
@zuzka_puska to nie je risk ze ju objednas. Tuto dilemu by si mala pri ktorejkolvek sedacke ale vsetky su principom rovnake 🙂
@katy1979 vies co,teraz mame taku, ktora nie je polohovatelna...... cize sa nam k oknu za prednu sedacku pekne zmesti 🙂 len sa bojim toho, ze tato polohovatelna sa bude zle polohovat, ked ju sklopim do lahu ze nevojde,alebo tak 🙂 preto to beriem ako risk, ze bud vojde,alebo nevojde no.....
@zuzka_puska vojst vojde len sa jej nozky mozno budu dotykat predneho sedadla len to musi este troska narast. A ak s nou chodis v aute sama tak nemas problem. Sedadlo spolujazdca posunies dopredu
@katy1979 chodim aj ja,aj manzel, raz soferuje on raz ja....a ked ide manzel,sedadlo ma celkom vzadu posunute 🙂 hmm, preto rozmyslam.... ci sa radsej neobzriet po inej autosedacke...hoci to caretero sa mi paci, vraj su tie sedacky aj mäkkucke.....ale neviem no. auto mame octaviu 🙂
@zuzka_puska neviem no ale tak hadam zmestis octavie su mensie auta z vnutra .my mame sedacku za soferom ke to bezpecnejsie ale ak ina moznost nebude dajte ju za spolujazdca a tam.sa uz ten dotycny dako pomesti :D ale len ak.v pripade ju budete davat v protismere jazdy .ak normalne dopredu tak nebude zavadzat .
@pipinka4 nie, normalne dopredu ju chcem 🙂 teraz mame autosedacku ktora vobec nezavadzia....super vsetko. len sa bojim tej polohovatelnej....ked sa to dopredu vyklopi.....rozmyslam ze pozriem aj taku nepolohovatelnu, radsej
@zuzka_puska ak ti mozem poradit nekukaj od 0 kg mozes mat polohovatelnu ale nie uplne ako je tato scope.ta je taka mohutna.kukaj od 9-36 kg
@zuzka_puska pri octavii vobec neries ci polohovatelnu. Normalne ju kup. To nie je vobec pidi auto. 10mesacne dieta vozit v nepolohovatelnej si neviem predstavit.
@katy1979 dakujem...no teraz mame nepolohovatelnu a je v pohode 🙂 na dlhe trasy nechodime zatial....
no ci pripnes do stredu nezavisi od sedacky ale od tvojho auta. Ak tam mas iba ten stredovy pas tak ju tam nepriputas. A nie sedadlo ti kvoli sklopeniu zavadzat urcite nebude 🙂