Autosedačka Caretero Scope

zuzka_puska
4. nov 2014

Ahojte mamky....chcem sa opýtať na autosedačku caretero scope.... Tie ktoré ju máte...Máte ju v strede, alebo pri okne?? Dá sa dať aj do stredu?? Teda, v strede nie sú tie pásy, na zapnutie aj hore.... či áno?? A keď ju máte pri okne, dá sa sklopiť aj do ľahu?? Nezavadzia tam to predné sedadlo???Chystám sa ju kúpiť malej na vianoce.... Ale rozmýšľam nad tým, kam ju potom v aute dám, ak do stredu, asi ju riadne nezapnem pásmi, ak k oknu, bude da dať sklopiť aj do ľahu...??? Ďakujem

katy1979
4. nov 2014

no ci pripnes do stredu nezavisi od sedacky ale od tvojho auta. Ak tam mas iba ten stredovy pas tak ju tam nepriputas. A nie sedadlo ti kvoli sklopeniu zavadzat urcite nebude 🙂

zuzka_puska
autor
4. nov 2014

@katy1979 ano, mame len stredovy pas 🙂 tak to risknem a objednam 🙂

pipinka4
4. nov 2014

@zuzka_puska aj my ju mame a mame ju pri okne najprv sme ju mali v proti smere jazdy a sedacka nam nezavadzala ale mame renault megane grandtour2. Ale segra ma peugeot 307 a tam musela byt sedacka dost v predu posunuta.zalezi od auta.a teraz ju uz mame v smere jazdy a taktiez nam nezavadzia predna sedacka.a v strede sa da tiez zapnut sice sme ju tam nemali ale viem ako sa zapina a urcite sa da zapnut 🙂

katy1979
5. nov 2014

@pipinka4 ak ma ale zuzka iba stredovy pas nepriputas tam ziadnu autosedacku. Vy ste mali v strede normalne pasy.

@zuzka_puska to nie je risk ze ju objednas. Tuto dilemu by si mala pri ktorejkolvek sedacke ale vsetky su principom rovnake 🙂

zuzka_puska
autor
5. nov 2014

@katy1979 vies co,teraz mame taku, ktora nie je polohovatelna...... cize sa nam k oknu za prednu sedacku pekne zmesti 🙂 len sa bojim toho, ze tato polohovatelna sa bude zle polohovat, ked ju sklopim do lahu ze nevojde,alebo tak 🙂 preto to beriem ako risk, ze bud vojde,alebo nevojde no.....

katy1979
5. nov 2014

@zuzka_puska vojst vojde len sa jej nozky mozno budu dotykat predneho sedadla len to musi este troska narast. A ak s nou chodis v aute sama tak nemas problem. Sedadlo spolujazdca posunies dopredu

zuzka_puska
autor
5. nov 2014

@katy1979 chodim aj ja,aj manzel, raz soferuje on raz ja....a ked ide manzel,sedadlo ma celkom vzadu posunute 🙂 hmm, preto rozmyslam.... ci sa radsej neobzriet po inej autosedacke...hoci to caretero sa mi paci, vraj su tie sedacky aj mäkkucke.....ale neviem no. auto mame octaviu 🙂

pipinka4
5. nov 2014

@zuzka_puska neviem no ale tak hadam zmestis octavie su mensie auta z vnutra .my mame sedacku za soferom ke to bezpecnejsie ale ak ina moznost nebude dajte ju za spolujazdca a tam.sa uz ten dotycny dako pomesti :D ale len ak.v pripade ju budete davat v protismere jazdy .ak normalne dopredu tak nebude zavadzat .

zuzka_puska
autor
5. nov 2014

@pipinka4 nie, normalne dopredu ju chcem 🙂 teraz mame autosedacku ktora vobec nezavadzia....super vsetko. len sa bojim tej polohovatelnej....ked sa to dopredu vyklopi.....rozmyslam ze pozriem aj taku nepolohovatelnu, radsej

pipinka4
5. nov 2014

@zuzka_puska ak ti mozem poradit nekukaj od 0 kg mozes mat polohovatelnu ale nie uplne ako je tato scope.ta je taka mohutna.kukaj od 9-36 kg

katy1979
5. nov 2014

@zuzka_puska pri octavii vobec neries ci polohovatelnu. Normalne ju kup. To nie je vobec pidi auto. 10mesacne dieta vozit v nepolohovatelnej si neviem predstavit.

zuzka_puska
autor
5. nov 2014

@katy1979 dakujem...no teraz mame nepolohovatelnu a je v pohode 🙂 na dlhe trasy nechodime zatial....