Ahojte,
máte niekto skúsenosti s touto sedačkou: https://www.bubko.sk/produkt/autosedacka-carete...
Rozmýšľam o jej kúpe. Dieťa je na ceste. Do autosedačiek sa vôbec nevyznám. Z researchu na internete mi vyplynulo, že by to mohlo byť celkom dobrá kúpa. Ale, zaujímajú ma aj vaše osobné skúsenosti.
Ďakujem.
@mehehe11 ak ti zalezi len na dodrziavani zakona a nie na bezpecnosti dietata, smelo do toho. V opacnom pripade poriadne vajce (napriklad cybex).
@mehehe11
Pokiaľ ti záleží na bezpečí dieťaťa, kúp vajíčko poriadnej značky, nie takúto blbosť. Sedačka 0-18m je somarina, ja by som do toho novorodenca nedala, kúp normálne vajíčko. Keď ide o peniaze, lebo teda kvalitné vajíčka aj čosi stoja, kúp z bazáru. Ja osobne som predávala vajíčko cybex, ktoré sme používali málinko, lebo sa malá narodila akutát do pvej vlny korony a nechodili sme nikde a predávala som ho za smiešnu sumu.
V takejto sedacke bude babo v pasivnom sede..pre novorodenca je najvhodnejsie vajicko,v kat.0-13kg..su rozne,skus sa poradit napr.na fb deti v aute..ja by som sla do cybex aton m (ale je tazke) alebo mozno nuna,len neviem teraz ktore...
Poľsky shit čo má len základný test. Pozri skupinu vyberáme autosedacku alebo nejak tak sa vola. Tam ti poradia.