Ahojte chceme kupit autosedacku. Viete mi poradit ci je lepsia Britax alebo Joie alebo ci aj v polsku je dobry vyber?a co ne dobre vsimat si pri vybere? Vdaka
@meggyinka a aku potrebujes? Vajce, skupina 1,2?
V prvom rade, pre kazdu vekovu skupinu kupovat OSOBiTNE. Ziadne, ze 1-3, jedno akej vychyrenej znacky.
Po druhe, ist vyskusat do obchodov. Ved nemusis hned kupovat.
Po tretie, ak chces pultikovu, nestavi vyskusa v obchode. Su deti ktore revu ako dive1-2 dni, su deti, ktore nemaju problem, su deti ktore revu ako tur 2 mesiace pri denno-dennom vozenie takmer hodina ta a takmer hodina spät kazdy den.
Pultikovu y som si, ak sa da, od niekoho pozicala aspon na mesiac.
My me mali pre nasu (teraz 20 meaicov) pultikovu a ani po dvoch mesiacoch neprestala vrieskat. To bol boj.
V jednom aute pultikova, v druhom reboarder. Reboarder bez problemov, rano este v nej a dspavala a pultikova revy ako o dusu,
Takze pultikova isla prec a kupoval sa este jeden reboarder (9-18 kg).
A zrazu tiche, spokojne, usmievave dieta.
Ja uz by som v dnesnej dobe po vajci nechcela nic une ako reboarder. Ziadny problem so sedenim proti jazdy, ani s nohami nema problem a to je dost vysoka na svoj vek.
Popozeraj testy.. bez testou by som ja osobne nekupovala.. napr. Joie nema testy. Najlepsie vysli pultikove.. ja mam Cyabex pallas 2fix.. na tomto by som nesetrila. Inak tu na MK je skupina "vyberame bezpecnu autosedacku" tam vedia baby super poradit..