Autosedačka Britax Römer First Class Plus Trendline 0 - 18 kg

petjka
8. aug 2012

ahoj, chcela by som sa opytat na Vase skusenosti s touto autosedackou. Zatial je jedina, ktoru som nasla co sa da otocit pre väcsie deti aj do protismenu, kedze je to bezpecnejsie, uvazujeme ze kupime tuto.... Je pohodlna? chcu v nej deti sediet aj na dlhsie vzdialenosti? ak by ste si mohli vybrat, kupili by ste si opat tuto? dakujem. Vsetky Vase rady mi pomozu 🙂 nas maly je zatial vo vajicku, ma 10 kg a 6 mesiacov takze uz je nacase, aby sme sa poobzerali po vacsej autosedacke 🙂

katy1979
8. aug 2012

http://www.bezpecnaautosedacka.sk/
pozri tieto ak hladas v protismere jazdy

katy1979
8. aug 2012

@petjka Sedačka FIRST CLASS plus spája výhody prenosnej sedačky pre najmenších, pripútanej proti smeru jazdy (narodenia až 13 kg), a autosedačky, ktorá porastie s dieťaťom, pripútanie v smere jazdy (do 4 rokov).

takze ta romerka co si chcela je klasicka autosedacka v tejto kategorii. Do 13kg v protismere potom uz len po smere jazdy. Ak ho chces vozit v protismere aj pri vyssej vahe tak pozri ten link co som ti hodila.

nanika
8. aug 2012

@petjka mam a myslim, ze ju uz ma aj dost ludi. Ja by som ju nemenila, na dlhsie vzdialenosti je ok, da sa sklapat, dobre sa puta, je makka, dobre sa odstranuje potah, aj pranie je ok, celkovo som s nou spokojna, mala ma teraz nejakych 12 kg v 28 mesiacoch a este sa z nej rozhodne neponahlame. Mala ju ma velmi rada, uz do nej dokaze vliezt aj sama 🙂 Vela miesta v aute tiez nezabera. Ja by som ju kupila zas 🙂

petjka
autor
9. aug 2012

@katy1979 dakujem, pozrela som ten link, ceny vysoke ale uvazujeme nad tou od 0-36 kg, teda od narodenia do 10 rokov. Niekde som sa docitala, ze vyrobca garantuje zivotnost 10 rokov

petjka
autor
9. aug 2012

@nanika dakujem 🙂

jarkamartin
23. jan 2013

@petjka ahoj. prechádzam staré diskusie o autosedačkách a našla som túto. keďže som pred rovnakou dilemou ako Vy pred niekoľkými mesiacmi (máme 4,5 a takmer 8 kilov ), viete mi poradiť akú ste nakoniec kúpili? ďakujem za odpoveď

petjka
autor
27. jan 2013

ahoj 🙂 tak my sme na prechodne obdobie kupili autosedacku 4baby dragon za 80 e, ktora ma uzasne polohovanie - skoro uplne do lahu a da sa dost pevne uchytit do protismeru. Hlavne sme ju kupili kvoli tomu, ze som nechcela tak male dieta davat do smeru jazdy do velkej autosedacky a este vtedy nevedel sediet (sedel na 8 mesiacov),no vajicko mu bolo male. tu sme pouzivali cca 5 mesiacov, kym mu na protismer bola mala. ked sme ju otocili do smeru jazdy tak lingala nam vzadu, hoci bola pripevnena pasom tak, ako mala byt. cca pred mesiacom, to mal maly 11 mesiacov sme kupili Romer Trifix, ta je uplne skvela. pripevnuje sa na isofix a na taky pas co sa len ukotvi v kufri. je dost siroka, takze maly mav nej dost miesta aj napriek tomu, ze je velky a ze je teraz v zime naobliekany do overalu a niekolkych vrstiev. Takze takto sme my dopadli 🙂 drzim palce pri vybere 🙂

petjka
autor
27. jan 2013

inac ta Britax Römer First Class Plus Trendline 0 - 18 kg je strasne uzka (maly sa do nej ledva vtrepal na 6 mesiacov) a polohovanie na dieta, co este nevie sediet je uplne nevhodne.

petjka
autor
27. jan 2013

a ta 4baby dragon ma vela vela miesta a aj suepr polohovanie. Len zase nie jetaka bezpecna...je to lacny polsky vyrobok. Ale na prechodne obdobie preco nie...

janka_28
12. feb 2013

Tak ja mam tuto sedačku doma. Myslim že velmi zaleži od dietata. Ja som ju použivala od 6 m, kedy mal maly asi cca 8-9 kg, lebo do vajca uz bol moc natesno, kupili sme ju kvoli cestovaniu, boli sme s nou v Taliansku ked mal 6 mesiacov, pre male dietatko je uplne paradne, pretoze je pohodlna a podla mna aj dost široka. maly v nej krasne prespal celu noc, tak isto v nej vydrzal aj tento rok cestu 900 km do Chorvatska ako 1,5 ročny. Avšak!! Teraz ma 2 roky a 15 kg, a 92 cm (co maju niketore deti hlavne dietcata az v 3 rokoch) a na dlžku hlvne nožičky je už nevyhovujuca. tym že je vysoko, tak kope (v menšom aute) do predneho sedadla a uz prestava byt pre neho pohodlna, aj hlavicku uz ma pomaly zarovno sedacky. Takze budem musiet popozerat niecio ine. POkial by mala byt pre menšie dievčatko tak kludne do 3 až 3,5 roky by vydržala, ale pre mojho dlhaňa tak max do 2,5 roka. Ale inak som s nou bola nadmieru spokojna. Bezpečna, nie ťažka (často sme ju prehadzovali z auta do auta), pratelna. POdla mna aj dost široka.

miaes
11. júl 2015

Dobrý deň, má prosím Vás niekto na predaj autosedacku Britax first class?