Nemate niekto auto, kde by sme bez problemov dali dozadu 3 autosedacky (babatko, rok a 4 roky)? Myslim take klasicke auto, nie polododavky/dodavky. Dakujem za pomoc.
@lucietka0202 dakujem pozeram. Je to priestorovo super, ale presne tomuto tvaru sme sa chceli vyhnut. Pri troch detoch asi clovek musi popustit od estetickych tuzob...
My hľadáme auto s 3 plnohodnotnými sedadlami vzadu s isofixom. Napríklad Ford Smax, Peugeot 5008, tie sa nám najviac páčia. Ale my už rovno hľadáme aj aby tam bolo možné pridať ďalšie 2 sedadlá do tretieho radu, takže 7miestne.
@travelllerka 7 miestne by bolo super, ale nie je to u nas podmienka. Len tie 3 plnohodnotne sedacky. Pozriem tie co sa vam pacia, vdaka za inspiraciu!
@lucietka0202 ahoj. Máte prosím tú long verziu? Kvôli parkovaniu sa pýtam. Teraz máme ravku, ale budeme musieť o nejaký čas vymeniť. Zatial ma najmenší 5 mesiacov, cestujeme raz za čas. Ďakujem.
7-miestny vw Sharan ( v podstate to isté ako Seat Alhambra) je pre rodinu s 3 detmi úplne super
Máme Peugeot 5008, jen 2 děti, ale příležitostně vozíme 3 sedačky. Máme ten starší typ. Novější už je SUV a to vypadá hodně dobře, je tam spoustu místa
Peugeot 5008.. ma vzadu 3 plnohodnotné sedadlá s isofix, + dalsie 2 sedadla v kufri.. máme 3 deti a sme spoko..
@mongi vw sharan
Vw Touran, v pohode vojde aj súrodenecký kočiar.
Vzadu máme dve sedačky a ja si k nim v pohode
Sadnem.
@mongi
Ahoj, my mame 1,5 + 4+ 6r Toyota proace city verso, chceli sme Rav4 ale boli iba 2isofixy, tak mame proace city verso verziu family a aj 2 vyberatelne sedacky v kufri, ten ulozny priestor na kociar, bicykle, odrazadla je na nezaplatenie a ked parkujem pri nakupnom je velkost porovnatelna s tucsonom, Rav4