Ahojte baby chcem sa vas spytat ak mate nejaka nieco podobné a aku mate skusenost kupila som si auto ale je bez posilovacu je to velka chyba nemat posilovat dakujem
To bude dobre stara rachotina, ale ruky budes mat vymakané 😂
@misko772014 ja som take mala a je to o zvyku, niekto iny ked sadol do auta frflal na to ale ja tym ze som na to bola zvyknuta nebol ziadny problem, volant nejde tak tazko ako to niekto zvelicuje, zvyknes si v pohode za par chvil a urcite sa toho neboj
@misko772014 nie, nie je to chyba. Možno malá nevýhoda pri pozdĺžnom parkovaní, ale nič, čo by sa nedalo zvládnuť.
@misko772014 ked si zvyknes, nebude ani s parkovanim problem, ja som aspon nemala a ked vodici uvidia ze mas za prve starsie auto a ze kolko tocis volantom kym sa vycuvas napriklad tak v pohode, aj tak sa to urychlit neda a budu trpezlivy, nicoho sa neboj 🙂
Tak teraz s tym asi nic nenarobis. 20r dozadu sme o posilovacoch ani nechyrovali a aj sa parkovalo, aj cuvalo, cize je to opat len nieco z hladiska komfortu. Zvladnes to, neboj.
Samotnú absenciu posilovača by som tak tragicky nebrala, budeš potrebovať viac sily. Čo je negatívum, je biedna bezpečnosť auta. Za 15 rokov aktívneho šoférovania (cez 400 tis.km) a pravidelnej výmeny áut vidím ten výrazný posun v pevnosti jednotlivých generácií áut.
Ja som na "vyrastol" na felicii bez posilovaca... ako, zle je to asi len na hladkom povrchu (podzemne garaze... ) a na hline... inak pohoda
túto diskusiu by mal čítať môj manžel...dobre by sa pobavil na niektorých názoroch
@misko772014 Ahoj, roky som mala auto bez posilovača. Zvykneš si. Snaž sa čo najmenej parkovať pozdĺžne, ak je taká možnosť, lebo pri tom sa namakáš, ale ináč v pohode.
šťastný ten, čo sa ho zbaví 😀
ty to kúp tak, že si posledný majiteľ (alebo možno tiež budeš mať šťastie na nejakého zúfalca, ktovie) lebo to je predajné asi ako auto bez klímy (bez ohľadu na skutočnosť, či ju ľudia používajú, dnes také auto málokto kúpi)
@miskooo1987 hej, vyrástol...kedysi... Vieš si predstaviť, že by v tej "pohoda Felicii" teraz vozila Tvoja žena Tvoje deti? Bezpečnosť a komfort ide tak dopredu, že teraz by si jej to asi rýchlo zatrhol. Nie, neútočím. Len keď vidím situáciu na cestách a havárie, tak mi nie je všetko jedno. Keď sa zrazia 2 osobáky, tak tie staré vraždy vždy dopadnú katastrofálne 😔
Chýba to nie je ,len auto je staršie a nemá posilňovač riadenia . To znamená ,že sa ti bude iba ťažšie točiť volantom