Akú polohovateľnú autosedačku 15 -36 kg?

shia
3. feb 2017

Prosím o skúsenosti a tipy, akú autosedačku 15 -36 kg (dcérka má 4,5r a 17 kg, teraz má sedačku 9-18kg a už jej ledva zapnem pásy, takže treba väčšiu) - ale chcela by som takú, ktorá sa v rámci možností dá sklopiť aspoň trochu do ľahu, aby jej pri zaspatí nepadala hlavička. Ďakujem za tipy.

lalaland
4. feb 2017

My sme mali pred nedávnom ten istý problém 🙂 tiež som hľadala polohovaťeľnú....no len keď som videl tie ceny tak som skoro odpadla..také peniaze za to pýtajú, ako keby bola zo zlata..nakoniec manžel našiel na www.hej.sk lebo prišiel na to že su tam nejaké zľavové kupony a celkom dobrý výber tam majú, tak ak budete objednávať tam tak tu je link 🙂 http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/

natalushka
4. feb 2017

My mame Romer Kidfix ll XP SICT..da sa aj napolohovat ten chrbatik..i ked to moc neodporucaju,bo Crash testy su robene hlavne na zvislu polohu,pri napolohovanej sedacke uz su"vysledky"horsie..neodporucaju sedacky v tejto kategorii moc polohovat..ale my sme s touto spokojni..krpcovi hlava nepada ani ked ju ma uplne v sede,tie bocnice ho drzia..

shia
autor
4. feb 2017

@lalaland vďaka za info, a akú ste nakoniec vybrali a ako ste spokojný?

shia
autor
4. feb 2017

@natalushka dakujem, a ako sa da polohovat? aj pocas jazdy ked zaspi nejakou packou ze sa sklopi, ci?

natalushka
4. feb 2017

Ma to medzi nozkami taku packu,jak vsetky tieto romerky. Ale teda za jazdy to nejde..musi sa to napolohovat dopredu..ale vravim,maly ju ma uplne kolmo,jak ma byt a tie bocnice ho vzdy udrzia..ale pravda,ze on moc v aute nespi..ale da sa to vysunut podla mna celkom slusne,ze taky slusny pololah na to,ze je to tato najvyssia kategoria,ktoreale sa vacsinou uz ani nedaju

natalushka
4. feb 2017

Este ma napadlo..skuste pozret cybex..tie najvyssie rady..oni sa myslim daju vysunut ten chrbatik menej,ale zasa maju tu hlavovu opierku polohovatelnu,ze ked babo zaspi,tak ju sklopite dozadu a hlavicka mu pekne zapadne dozadu..ale neviem aky to ma rozsah,neskusala som..ale rozhodovali sme sa medzi nimi a bila tiez celkom fajn..