ahojte, potreboval bz som poradit, mam 1 rocnu dceru a dnes som bol v obchode jej kupit autosedacku no predavacka mi zdelila ze take male dieta musi mat polohovatelnu autosedacku a nie pevnu, nic bz na tom nebolo len zenine kamaratky tvrdia ze to je vimisel ze moze mat aj pevnu tak teraz neviem aku kupit abz som nespravil hlupost, DAKUJEM:d 🙂
ja mám 9-36 kg a nepolohovateľnú, dieťa sa tam vyspí tak i tak keď je unavené..a ešte si nie som istá, či náhodou to polohovanie nie je prípustné iba vtedy, keď je sedačka v protismere jazdy
my mame v jednom aute nepolohovatelnu a v druhom polohovatelnu (ktoru ale mam stale v polohe na sedenie), maly v nich spi bezne... polohovanie mi vobec nechyba, obe sedacky maju tak siroke bocne ochrany, ze si maly polozi hlavicku tam a nepada mu... jedna je recaro a druha romer
alebo myslis polohovatelnu, akoze sa da zvacsit v pripade potreby? 🙂 asi som tu otazku uplne nepochopila...
ahoj. my mame espiro optima, da sa polohovat skoro do lahu, je v tomto smere perfektna, mala si v nej pospinka aj 2hodiny ked niekam ideme.mame od 0-25kg do 9 kil sa dava v pritismere a nad 9 uz moze byt v smere jazdy. urcite by som kupila polohovatelnu aspom tam chuda dieta neprevisa cez pasy ked zaspinka 😉
my sme mali do 6,5 mesiaca vajičko maxi cosi - použivame stale ale v inom aute - v našom tearz je už autosedačka 0-18 kg. velka spokojnosť super polohovanie ako vo vajičku - oproti inym autosedačkam lepšie polohovatelna, malá sa v nej krásne vyspí - neviem si predstaviť čo urobíš ked ti dcérka zaspí v autosedačke bez polohovania - ved jej kvacne hlava ☹
no ja mam tiez rocneho chlapca a mame sedacku od 9kg do 36kg a neda sa polohovat je klasicka do L-ka a v pohode sme spokojny 🙂
co to znamena pevna sedacka? ta najavacsia kategoria od 15kg?
pre rocne dieta treba kupit kategoriu od 9-18kg popr. od 9-36kg. vacsina sedaciek tohto typu je polohovatelna. nepolohovatelna velmi nema vyznam pre pohodlie dietata pri spanku.