Akú autosedačku po vajíčku odporúčate?

makovv83
21. nov 2013

Ahojte, máme vajíčko do 13 kg a za chvíľu bude malé, tak chceme kúpiť novú autosedačku. Akú autosedačku najmä s ohľadom na bezpečnosť a cenu odporúčate?

katy1979
21. nov 2013

ohladom na bezpecnost protismernu. popr. pozri testy ADAC ako odrazovy mostik a skus podla toho pohladat.

jul11
21. nov 2013

@makovv83 ahoj,presne tak,kuk ADAC testy a je tu aj dost vela diskusii na danu temu. My mama Cybex,to je taka s pultikom. Oblubene su aj Romer.

dori2
21. nov 2013

aj ja prave nad tym uvazujem aka by bola po vajicku naj, ale neviem sa rozhodnut pre vahovu kategoriu... je to desne s tymito sedackami 🙂 tolko ich je ze clovek nevie vybrat...

suz2
21. nov 2013

my mame Romer King Plus a som veľmi spokojná.

denise01
21. nov 2013

My mame Romer King Plus a sme max. spokojni. Tiez sme dlho vyberali, pozerali na crash testy a u nas tato zvitazila. Je velka, maly v nej sedi ako v kresle, pohodlna. Chceli sme tiez povodne Cybex, ale nam v aute nedotiahol pas. Takze pred kupou odporucam vyskusat v aute, ak je moznost

sonka_d
21. nov 2013

ahoj, my sme kúpili Tourago do 25kg (cca 6 rokov) a je super, lebo je sklápateľná a keď dieťa zaspí, vieš ho dať do takej "vajíčkovej" polohy... to bolo super hlavne pri prechode z vajíčka... a cena super - v akcií 55,-€ inak okolo 80,- v Brendone.

vjaja
21. nov 2013

http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

ja by som brala Cybex, ale treba skúsiť v aute, inak má perfektné crash testy

makovv83
autor
25. nov 2013

Romer King plus sa mi paci, ale este vaham ci kupit s isofixom alebo bez.