Syncek ma 11 kg, nechcem, aby to bolo len na chvilu, preto zvazujem dlhodobejsiu investiciu. Dakujem.
My mame joie every stage. Do 4 rokov v protismere. Pozri si youtube preco v protismere. Je do 36 kil . Jedine co ma pri nej matie ze ked pri obycajnej autosedacke vyrobcovia uvadzaju zivotnost max 5 rokov, joie sa moze vyuzivat od 0 do 36 kil. Jr vyrobena s tym ze staci kupit autosedacku raz za zivot. Kde je ale potom tych 5 rokov co odporucaju iny vyrobcovia
Ahoj,my máme Maxi Cosi,od vajíčka až po tu poslednú,o pol roka ide mladší do tej najväčšej,teraz sme kúpili auto s isofixom,ale kúpim obyc sedačku bez ako má starší syn,so značkou som spokojna,velmi chvália aj Romer sedacky,sediet v protismere by sme nemohli,obaja plakali vo vajíčku a výrazneasa to polepšilo keď už sedeli v smere jazdy že pozerali von,aj teraz malý ma 3 roky a komentuje celé dianie na ceste,neviem si predstaviť ten protest,kebyze ho v takom veku dám do protismeru
My mame Römer LS a spokojní sme.
my máme tuto je super dá sa aj polohovať odporučam od tejto pani 🙂 super milá pani máme od nej všetko 🙂 suep vkalitne vecičky za velmi dobre ceny 🙂 na nete som ju našla skoro za raz tolko 🙂 https://www.facebook.com/350891545104517/photos...
my mame romer a sme s nou maximalne spokojni, nie je to isofix, co nam vobec nevadi, nakolko ju zvykneme prekladat, je polohovatelna a malemu sa v nej paci. 🙂
Dobry chcela by som sa spytat vy mate tuto autosedacku noveho typu meteor? ste spokojna s nou velmi?hladam autosedacku ktora je aj bezpecna a ani taka draha ,len neviem aku lebo nikto chvali aj naniu, alebo fisher price a niekto ze najbezpecnejsie su romer, cybex, maxi-cosi ale tam aj ceny su nemale
My máme britax evolva 123.Zaujala ma preto že je prave od 9 do 36 kil a v podstate od Romer čo patrí medzi špičku v bezpecnosti. a cenovo nezruinuje.malej sa v nej dobre sedí, ľahko a prispôsobuje výška opierky hlavy. Dcerka má 2 roky momentálne a stále ju máme v polohe keby zaspi aby jej nepadala hlávka. Citala som o nej že je dosť priestranná ale neviem porovnat lebo dcerka je štíhla. Poťahy sa peru v pohode,zatial neostali žiadne fľaky a po vyše roku vyzerá stále ako nová. Akurat ten ich klik systém na dotiahnutie poťahov mne klika hocikedy.ale nemam s tým problém vidím kedy sú utiahnute.
urcite v protismere je to bezpecnejsie
ja som kupila tutu a som s nou spokojna http://www.nasim-detom.sk/Autosedacka-Nania-Cos...
Ahoj, my sme vybrali KING II LS od ROMER a uplne absolutna spokojnost. Svoje postrehy a skusenosti s vyberom autosedaciek som napisala v tomto clanku http://www.mojaautosedacka.sk/ako-vybrat-spravn... tak snad ti to pomoze aj naco treba davat pozor 🙂
My máme Britax Römer Evolva 1-2-3 plus a sme spokojní.
Aj za mna spokojnost s Römer KING II LS (9-18 kg). Sedadlo sklopné do 4 pozícií, dcerka sa tam pohodlne vyspala.
Joie every stage...sice je od 0 do 36 kil,je skvela a prakticka a mozme ju mat do konca,kym z nej uplne nevyrastie.zatial ma nasa mala len 5mesiacov,ale ako ju tam posadime,spi az kym ju nevyberieme,takze sa v nej musi citit velmi dobre pravdepodobne.
Máme od 8 mesiaca britax polohovatelnu a max spokojnosť!!!!
Dievcata ktore mate Romer Britax King II LS, mate ju v aute uplne na pevno? Nam sa trochu hybe, napriklad ked zatahujem pasy, tak nie je stabilna. Cakala som, ze bude stabilna ako vajce v izofixe. Mame ju tam zle "namontovanu" alebo je to Ok ze niebje uplne nehybna? 🙄
Co chces pocut, konkretny typ? Alebo len iso/ne-iso. Ja som zastanca nazoru, ze s autom nechodim burat a na ceste sa spravam podla toho, ze v aute mam dieta, takze za mna to je jedno.
Nasa sedacka sa da pouzit aj aj. Vyberali sme ju tak, ze sme prisli do obchodu s babatkovskyn tovarom a syn si do jednej sadol. O inych uz ani pocut. Takze ma ruzovu, ako keby to nebolo jedno 🙂