Ako zabaviť 11-mesačnú slečnu v aute?

2. jún 2024

Baby poraďte ako zabaviť 11m slečnu v aute . Lebo momentálne naše cesty vyzerajú tak že sa doslova mece v autosedačke, plač ako keby sme ju z kože drali . Ďakujem

svokrinjazykmonika
2. jún 2024

Ani rozprávky na mobile nepomáhajú? Nie som toho zastancom ale účel to splní. Ja keď potrebujem znehybniť dieťa tak pustím cocomelon. To sleduje ani nedýcha.

veronikaszabova
2. jún 2024

My nasej pustame Béba pesnicky na nete. Inak by sme ohluchli vsetci v aute.

mamamasama
2. jún 2024

Spievame si

beata_k
2. jún 2024

Ved to ako ju zabavas doma. Len si k nej sadni dozadu. Ak cestujes sama tak pesnicky alebo novu hracku do ruky. Ale taku s hacikom aby nespadla na podlahu. Ja som raz od zufalstva zobula topanku a stehlila ho pocas soferovania 🤷 Ale sedacku mal za mnou, nie krizom.

295anicka
2. jún 2024

U nás je na cestách obľúbený klavir, knižky, a miska ktorú keď si otvori tak ma 1-2 dobrotu

nika23t
2. jún 2024

Tiež len výnimočne, ale mala som keksy, tyčinky, chrumky (väčšinou také, ktoré inak nemohla), kniha, pesničky, aj mobil som musela dat, zvukové hračky, malý balón, kľúče, starý ovládač... Hocičo som skúšala a samozrejme, musela som sedieť pri nej a robiť zabávača. Ale keď si šofér Ty, tak to netuším...

ivangeline
2. jún 2024

Ja idem len v čase spánku. Dlho nepoplace,lebo zaspí..

jaskolka
2. jún 2024

Snažiť sa chodiť v čase spánku. Potom rôzne nové(neokukane) hračky, prázdne fľašky, kľúče, starý mobil. Alebo aj rozprávky na mobile, tablete. Zaberá aj jedlo-chrumky, tyčinky, keksíky.

lossless
2. jún 2024

Nevyrastla z vajicka? Nasi obaja okolo roku uz nechceli v nom byt, isli do vacsej sedacky a zo dna na den bez placu, sledovali svet.

autor
2. jún 2024

Baby ďakujem za nápady ale ja mám pocit že sme vyskúšali asi všetko a nič nepomáha 🙈problém je ten že ona sa vždy otáča nechce sedieť v protismere. Začne sa krútiť, kopať nožičkami. Už sme rozmýšľali aj nad kúpou druhej autosedačky ale to som chcela realizovať až v 15mesiaci . Neviem či môže aj skôr sedieť v smere jazdy 🤷🏻‍♀️

lossless
4. jún 2024

Sedacka urcite pomoze, my mame taku ze ked zaspi tak ju vieme otocit zase do protismeru.

luckajozko21
4. jún 2024

U nas nikdy nebol s tymto extra problem. Zvladame aj dlhe trasy. Okolo roku sme potrebovali dokupit zrkadlo na opierku. To sa cestovanie este zlepsilo (ak to porovnam s tym, ked ide v autosedacke so starymi rodicmi a nema zrkadlo. Vtedy robi sceny presne ako tvoja). Takto vidi na cestu a na sofera s kt. komunikuje. Teraz uz hovori, ze ide auto, ze prsi, ze su stromceky pri ceste a tak...Mame nadalej protismerku, ale u babky pouziva este stale vajicko.
Na par minut zabavi aj Taf toy volant (vidi ho parkrat za tyzden, takze to nie je okukana hracka). Ma zvuky, svieti...
Dala by som bacha aj na to, ci jej nie je nahodou teplo.