Ako upevniť autosedačku do auta?

lumimi
9. apr 2011

Zdravím, dnes sme dali malému už vacsiu autosedačku do auta a nevedeli sme ju pripevnit, najprv sme mysleli že to pojde cez tie otvory čo sú dole na chrbtovej časti sedačky, ale ked to manžel zapol a do sedačky z boku drcol rukou, tak sa bez problemov zvalila do boku a zdalo sa nam to velmi labilné pripevnenie, tak sme to tam zatial priputali ako cloveka s tým že malý sedí na spodnom páse a horný mu ide pozachrbát (ale nie uplne ešte je malý a neprekryje ho takže ide za ním. chcem sa spýtat teda ako to správne a bezpečne pripevnit. Máme sedačku Neonato - detaily neviem zdedili sme ju po sestre.

len.petra
9. apr 2011

Keď ste ju zdedili po sestre, tak snáď ona vie, ako ju správne pripevniť. Určite by som neriskovala jazdu s neodborne pripútaným dieťatkom.
Skús kuknúť aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/do-auta/ako-co-najlepsie-pouzivat-autosedacku/

angua27
9. apr 2011

ahoj, skús napríklad zadať do vyhladávača názov sedačky a nájdeš určite ako ju upevniť. alebo sa spýtaj sestry. ja by som tiež autosedačku, ktorú neviem pripevniť nepoužívala.

exupery
10. apr 2011

Skus YOU TUBE,tam to hadam najdes 😉

stanislavao
10. apr 2011

ku kazdej autosedacke je presny navod, ako sa upevnuje. ak ho nemae v papierovej podobe, tak na webe ho istotne najdete.

ivett1
11. apr 2011

@lumimi ahoj pozri sem, mozno vam to pomoze🙂
http://avit.cz/detail/autosedacka-neonato-easy-...