Kto má autosedačku Caretero mokki 2019 môžete prosím napísať ako ste spokojní? Dá sa pripevniť aj bez isofixu? Ďakujem 🙂
@xxstanulkaxx my sme kúpili mokki, ale som si myslela, ze sa da dať viac do ľahu. Inak som spokojná, len pripevnené na isofix. 🙂 v druhom aute ešte používame vajíčko
Nám došla dnes domov a zdá sa mi celkom fajn, uvidíme ako bude malý spokojný .... Ináč mám otázočku. Načo je ten pás vzadu na autosedačke. Z návodu som nepochopila 🤔 a video k tej sedačke nie je. Ďakujem za každú odpoveď
Ten pás v zadu je na pripevnenie top tendrom. Pripevňuje sa to do kufra auta.
@xxstanulkaxx ďakujem ...a ak by bola sedačka v predu tak ho omotam okolo sedadlá?
@7andrejka jasne .... Zobrala som Britax Romer King II - do 18 kg
No zvažovala som ešte Joie every stage FX len tu nemali na predajni a po predchádzajúcej skúsenosti som nechcela objednávať cez net 😉 ( cenovo výhodnejšie vyjde Joie) aj keď prvotná investícia je väčšia no tá je do 36 kg
Nepamätám si stránku. Mno látka je v lete dosť teplá, malý sa v tom potil. Nakoniec sme kúpili auto s klimatizáciou, tak toto leto už dúfam, že bude lepšie. Okrem tohto sme spokojní,vyzerá to byť pohodlné od cca 8-9 mesiacov.
My ju máme a ak Vám stačí mať dieťa v protismere len tak do roka, tak ok. Potom je v nej malo miesta na nohy, musí mať skrcene, aj pri otacani. Celkovo otáčanie môže byť problém, ak si dáte ochranu proti kopaniu na sedadlo a operadlo. Keď sa napoji na isofix, je podstavec prilis blízko operadlu a nie je priestor pre nozky. Na inej sedacke napr britax alebo cybex to je lepšie vymyslené.
Materiál umelina, tam sa tiež prejavila nízka cena.
Avšak ak niekto chce otacaciu za malo peňazí oproti iným značkám, zvládne to aj s touto, aj keď miestami s nervami 🙂
@nikol609 mame mokki a petite prime II ale caretero mi príde lepšia. Ale bez isofixu sa upevniť nedá preto máme aj petite