zvažujeme ci kupit ... je v dostupnej cene..
chcela by som sa spýtať, či je mäkká, alebo tvrdá podložka. v podstate, či dieťa sedí na tvrdom, alebo mäkkom 🙂
Ja som ju mala pri synovi je uplne super zmestil sa tam ako 4 rocny a mame ju aj pri dcere je polohovatelna ma vlozku pre male dietatko a ja na nu nomozem povedat nic v zlom len odporucat 🙂)
na prepravu ako taku ano,bez problemov.dobry tvar,prijemnymaterial,nastavitelne ramienka. no ak ju chces mat ako istotu pri autonehode urcite nie.velmi slabo vyfutrovana a lahko praska. tym vyfutrovanim myslim to molitanove podsitie pod latkou,co nevidis,ale citis na dotyk.je to velmi tenka vrstva na ochranu pri narazoch ☹
my sme takú včera objednali vo ferrari edícii... som strašne zvedavá, čo to bude zač..
Dosť stará téma no zaujíma ma či niekto teraz túto sedačku používa a aké má s ňou skúsenosti
Nas maly dostal tuto autosedacku Nania od svokrovcov. Bola kupovana v tescu v nejakej velkej zlave z 60 na 30 eur alebo tak nejak. Neviem aky je to presne model, muz je s autom v praci a sedacku nevyberame. Je celkom dobra, my sme spokojni ... mam po ruke aj fotku.