Ako máte trojmesačných drobcov vo vajíčku?

21. aug 2020

Ahojte, ako mate malych cca 3m drobcov vo vajicku? My mame cybex anton 5, ale mam pocit ze maly je tam strasne skruteny. Resp.ze hlavu ma strasne zarazenu na krk, ak viete co tym myslim. Pouzivame i-zofix. Ja uz som zufala, ze ho tam neviem pekne dat 🤷‍♀️

bublinka333
22. aug 2020

Ahoj , má vložku v autosedačke ? Aké máš sedačky v aute , sú skosené alebo rovné ?

stanka0806
31. aug 2020

Ahoj. Ja som riesila presne rovnaky problem - v cybexovom vajicku je maly uplne skrceny. Isli sme teda opat do predajne, kde mi dali to operadlo na hlavu co najnizsie a tu podlozku pod zadkom prelozili na polovicu + ja som si tam pridala bavlnenu plienku a uz je lepsie! Mame tiez isofix, pocula som uz aj take, ze sa nemaju pouzivat pri takychto malych.. my ho pouzivame aj ked maly ma da sa povedat bradu na hrudniku ale je tam spokojny... mali sme uz isofix s vajickom v styroch roznych autach a v kazdom to bolo rovnake... myslim si ze ked bude trosku vacsi bude to lepsie... 🙂 keby na nieco prides, napis radu prosim

stanka0806
31. aug 2020

@bublinka333 v tychto vajickach uz pohybliva vlozka priamo je tam uz sa nic nekupuje/nevybera

autor
1. sep 2020

@stanka0806 no ja ju mam najnizsie aj som mu to zlozila pod chrbatik 🤷‍♀️ Je to takr zvlastne lebo podla popisu by tam mal lezat. A to rozhodne nelezi

kubkovamama
1. sep 2020

Ahoj,ja som s tým mala problém asi pri všetkých deťoch,keď boli trošičku vacsie🙂jedine v obrovskom vajci Casualplay bol syn tak ako mal.Ved podlož riťku,do vložky si pridaj viac náplne,to kúpiš za pár šupov.Ja som si už pre novorodene ušila podložku,lebo vidím ten sklon,že je na dve veci a pôvodnú novorodenecku asi ani nepouzijem

autor
1. sep 2020

@kubkovamama no lenze cybex anton 5 nema vlozku. Ona je ta vlozka vlastne spojena s nastavitelnou opierkou hlavy 🤷‍♀️

stanka0806
1. sep 2020

Ako tiez som necakala ze budem tyzden dohladavat informacie 😂 potom som videla kamoskinho maleho v ich vajicku (nie cybexovom) a bol tam rovnako ako nas... tak neviem asi je to normalne?!

autor
1. sep 2020

@stanka0806 ja neviem. Nepamatam sa ci som toto riesila pri prvorodenom 🤷‍♀️

kubkovamama
1. sep 2020

Áno,ale pod ritkou si to môžeš akokoľvek vypodlozit a bábo bude viac v rovine a aj usitu podložku v oblasti riťky viac vypchas

bublinka333
14. sep 2020

@stanka0806 a pýtam sa ešte raz .. aké máš sedadla v aute rovné alebo skosené ? Používaš bazu ( isofix ) ?

stanka0806
14. sep 2020

@bublinka333 v jednom aute mame skosene a tam isofix nepouzivame a v druhom mame rovne a pouzivame v nom aj isofix, isli sme s isofixom v dalsich dvoch autach (rodicov) a stale to bolo rovnake...

bublinka333
14. sep 2020

@stanka0806 ok , tak ešte skús poskladať malú latkovu plienku pod ritku .

pralinka86
14. sep 2020

Najdi si na Facebooku skupinu Deti v aute, posli im foto a komentar, poradia nastaviť správne

bublinka333
15. sep 2020

@stanka0806 ešte odporúčam skupinu na FB deti proti smeru alebo deti v aute 🙂