Ako dlho ste používali Cybex Cloud Z i-size?

miruska2399
16. feb 2020

Dobrý večer žienky. Prosím vás dokedy sa vám zmestilo bábätko do autosedacky cybex cloud, tej polohovatelnej.... Mame britax romer(na obrazku ta bezova) a je velmi mala, mala ma cca 67cm a uz sa tam nezmesti, respektive pásy nas uz nepustia ale na dĺžku by bola fajn... Pocula som a citala ze vajíčko cybex to polohovatelne je o dosť väčšie a pasuje za pomoci adaptérov aj na kocik britax go big.... Takisto sa mi veľmi páči ze je aj polohovatelna... Pripadne prosím s akou mate skúsenosť, nakoľko mame ešte len 7 mesiacov a ešte nesedime... Ďakujem vopred

lucyluv
16. feb 2020

Ja mam doma to vajicko, mozem zajtra popozerat, ze ako su tie pasy vysoko, pofotit aj s malou. moja zatial nosi len velkost 62. Moja ma zatial pas az moc vysoko, tak mozno by to mohlo sediet

queen_mary
16. feb 2020

To je vajko co si poslala ci? Moj ma velkost 68 a myslim, ze mu este vydrzi

miruska2399
autor
16. feb 2020

@queen_mary ano to co som poslala.... To britax mame je kupovane nove a rok výroby 2012 ale 0 bodov....
A chcem to cybex polohovatelne co je na obrazku, ale v inej farbe... 😊

miruska2399
autor
16. feb 2020

@lucyluv jej super budem vďačná😊

queen_mary
16. feb 2020

@miruska2399 ja mam tmavomodre, a som mega spokojna. Akurat neviem ako ine vajicka, ale celkom tazke mi pride

wena
16. feb 2020

Máme Cybex Cloud, malá má skoro 7 mesiacov, 70 cm a 8 kg a miesta tam má ešte dosť a aj pásy sú dosť dlhé a aj na dĺžku má dosť miesta. Podľa mňa kým nebude sedieť sa zmestí ešte určite.

haileybaileys
16. feb 2020

@miruska2399 aj my mame to od cybexu a sme velmi spokojni. nasa ma uz 7 kg a nosi 74ku a miesta este dost. je to super, ked ideme len z auta do do obchodu tak ju na tom dam na kocik a natiahnem. v pohodicke si tam spinka a ta strecha vyborne tieni. podla mna tam este aj do roka vydrzi 🙂

lucyluv
22. feb 2020

Ahoj, prepac, pisem neskoro takto som ti vo vajicku malu sfotila, aby si to presne videla, ma 60cm